Menu
Werken bij Simon Loos

Werken bij Simon Loos

Wil jij werken bij Simon Loos? Dat kan!
Je leest hier alles over hoe het is om bij Simon Loos te werken.
Daarnaast vind je hier alle vacatures.

Werken bij Simon Loos betekent

  • Een salaris van €1900 - €2400 bruto per maand
  • Een gezellig en hardwerkend team waar jij je meteen thuis voelt!
  • Zelf je uren indelen! Je kunt zowel parttime, als fulltime aan de slag. Daarnaast heb je keuze uit dag- of nachtdiensten
  • Duurzaamheid en innovatie in het DNA
  • Doorgroeien! Ben jij nog niet in het bezit van je vrachtwagenrijbewijs en wil je deze wel graag behalen? Geen probleem, wij leiden je op!
  • Door de schematische rittenplanning weet je je begin- en eindtijden ruim op tijd

Vrachtwagenchauffeur voor Simon Loos

Als chauffeur voor Simon Loos rijd je voor te gekke merken als AH, Lidl, Jumbo en nog veel meer. Hierbij rijd je in het nieuwste materiaal en krijg je een eigen vrachtwagen toegewezen samen met een collega. De uren kun je in overleg met je leidinggevende flexibel inplannen voor zowel fulltime als parttime. 

35 locaties

1650 medewerkers

650 trekkers

750 trailers

Ik rij van alles. De ene keer een gastrekker, dan weer een nieuwe Actros. Het materieel is allemaal top hier, de mensen ook trouwens. Soms bevoorraad ik AH-filialen, of pendel ik in Zaandam tussen het DC van Albert Heijn en Hilton Meats met verpakt vlees. Veel kilometers maak ik niet. Toch vind ik dit het leukste werk. Ik ben een nachtmens. Dat heb ik bij Simon Loos ontdekt. Ik voel mij er prima bij en ben elke middag vrij.

Michel, CE Chauffeur

De vrijheid in dit beroep vind ik zo leuk. Ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn keuze.

Peter, CE Chauffeur

Niemand doet hier moeilijk. Alles is altijd bespreekbaar en de jongens van de planning doen meestal hun best om het goed voor je te regelen.

Linda, C Chauffeur

Werken bij Simon Loos: Veelgestelde vragen

Waarom werken bij Simon Loos?

Bij Simon Loos hangt een goede werksfeer tussen de collega’s. Iedereen denkt met je mee en alles is mogelijk! Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden en kun je flexibel aan de slag. 

Wat is het salaris bij Simon Loos?

Het salaris bij Simon Loos is tussen de €1900 en €2400 bruto per maand. Dit is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en functie. 

Hoeveel uur kan ik werken bij Simon Loos?

Je kunt fulltime aan de slag, maar ook parttime (vanaf 1 dag), als oproeper of weekendchauffeur. Er zijn zowel dag- als nachtfuncties.

Welke doorgroeimogelijkheden zijn er bij Simon Loos?

Mocht je nog niet in bezit zijn van je C rijbewijs dan kun je die op onze kosten behalen om van bijrijder door te groeien tot C chauffeur! 

Daarnaast kun je doorgroeien tot CE chauffeur of doorgroeien naar een andere functie binnen de organisatie.

''Ik rijd op nieuw materieel en ontvang mijn salaris op tijd. Mijn collega’s zijn aardig en ik heb in de negen jaar dat ik voor Simon Loos werk nooit problemen gehad. Het is gewoon een fijn bedrijf, dat indertijd ook nog eens mijn opleiding heeft betaald. Ik heb een vaste wagen, een Mercedes Actros, die ik met een collega deel. Zo’n vaste wagen is prettig.''