Menu

Solliciteren

Wil jij weten hoe je kunt solliciteren en hoe het sollicitatieproces werkt? Je leest het hier!

Hoe kan ik mij voorbereiden op een sollicitatiegesprek?

Wij begrijpen dat een sollicitatiegesprek spannend is. Om jou te helpen, hebben wij verschillende tips voor jou verzameld. Je leest het in onze blogs.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature?

Bij iedere vacature staat een oranje knop ‘solliciteer direct’ boven en onder de vacature. Deze kun je niet missen! Als je op de solliciteerknop drukt dan kun jij je gegevens invullen en eventueel je CV toevoegen.

Hoe werkt de sollicitatieprocedure?

Lees hier alles over onze sollicitatieprocedure.

Ik heb gesolliciteerd, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Heb je gesolliciteerd maar geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan eerst even je map ‘spam/ongewenste e-mail’. Vind je daar geen e-mail van ons? Neem dan contact op met een van onze collega’s. Onze collega kan dan voor je controleren of je sollicitatie in goede orde ontvangen is.

Ik heb gesolliciteerd. Wanneer hoor ik iets?

Leuk dat je bij ons aan de slag wilt! Als je gesolliciteerd hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van die e-mail ontvang je nader bericht over het intakegesprek om je persoonlijk te leren kennen.

Ik heb nog geen professionele CV, wat nu?

Heb jij nog geen professioneel opgemaakte CV, geen nood! Met onze cv generator kan je gratis jouw unieke cv aanmaken. Vul jouw persoonlijke gegevens, werkervaring en vaardigheden in, druk op de 'Genereer jouw cv' button en ontvang binnen 1 minuut jouw unieke cv in je mailbox.

Ik zie geen passende vacature, maar ik wil graag aan het werk. Kan ik een open sollicitatie versturen?

Zeker! Via deze link kun jij een open sollicitatie doen. Voeg je CV en motivatie toe en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Wat doet Teamflex met mijn gegevens?

Met jouw goedkeuring bewaren we jouw gegevens in onze database voor toekomstige carrièremogelijkheden. Uiteraard houden we ons hierbij aan de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens, AVG en GDPR.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!