Menu

Teamflex regelt het!

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren kandidaten in transport en logistiek die passen bij jouw bedrijf.

Specialisten in transport en logistiek

Teamflex is het uitzendbureau gespecialiseerd in transport en logistiek. Onze specialisten kennen deze branche door en door. Hierdoor begrijpen zij wat nodig is voor een succesvolle bemiddeling. Wij hanteren een flexibele en proactieve aanpak waarbij de wensen van jou als werkgever centraal staan. Persoonlijk contact is hierbij het kernwoord. Wij willen jouw bedrijf leren kennen, zodat wij je kunnen verbinden met personeel dat bij je bedrijf en jouw ambities past.

"Wij geloven in de kracht van opleiden en ontwikkelen. Heeft jouw bedrijf talent nodig? Laten we snel kennismaken!"

De kracht van ontwikkeling

Centraal bij ons staat een continue zoektocht en ontwikkeling van talent. Naast het vinden van de ideale job vinden wij het belangrijk om te investeren in de loopbaan van een kandidaat. Onze kandidaten kunnen zich blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen of wij leiden wij ze op via ons eigen opleidingscentrum. Ook thema’s als duurzame inzetbaarheid vinden wij belangrijk. Zo zorgen wij voor gemotiveerd en gekwalificeerd personeel voor jouw bedrijf.

Waarom Teamflex inschakelen voor jouw bedrijf?

  • Een eigen rijschool om jou als werkgevers de beste service te bieden
  • Gekwalificeerde kandidaten door opleidingen en cursussen
  • Gemotiveerde kandidaten door aandacht voor loopbanen en duurzame inzetbaarheid
  • Persoonlijke aandacht voor de wensen van jouw bedrijf
  • Een vast aanspreekpunt en nauw contact tijdens onze bemiddeling

Onderdeel van STAN Partners

STAN Partners organiseert zich in 6 werkmaatschappijen met ieder hun eigen kracht binnen de arbeidsbemiddeling en bestaat uit Teamflex Personeelsdiensten, PDZ Uitzendbureau, Louter Recruitment, Loopbaan.nu, Flexcellens en STAN Opleidingen. Als onderdeel van STAN Partners profiteert Teamflex van een brede dekking in Nederland en de expertise van een goed georganiseerd shared service center.

Neem contact met ons op

Wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging. Meteen een vacature aanmelden kan uiteraard ook!

Veelgestelde vragen

Wij helpen jou als werkgever graag met al je vragen. De meest gestelde vragen hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet. Direct contact met ons opnemen voor meer informatie kan natuurlijk ook!