Menu

Hoe wij opleiden

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen in je werk. Teamflex helpt daarbij graag een handje! Wij bieden jou diverse opleidingen, trainingen en cursussen.

Werk aan je toekomst

Bij Teamflex helpen wij je niet alleen aan een baan, bij Teamflex vinden wij het ook belangrijk om te werken aan jouw ontwikkeling door middel van aanvullende opleidingen, cursussen en loopbaangesprekken.

Wil jij graag aan de slag als vrachtwagenchauffeur, maar beschik je nog niet over het juiste rijbewijs? Wij leiden jou via ons eigen opleidingscentrum op tot chauffeur! Bekijk ons aanbod opleidingen en cursussen en schijf je in voor meer informatie.

Waarom een opleiding via Teamflex?

  • Een eigen rijschool om jou de beste service te bieden
  • Geld verdienen tijdens je opleiding
  • Breed aanbod aan opleidingen, trainingen en cursussen
  • Een vast aanspreekpunt tijdens de opleiding
  • Direct werk na het behalen van de opleiding

C Chauffeur

CE Chauffeur

Cursussen &
trainingen

STAN Opleidingen

Via onze eigen rijschool, STAN Opleidingen, bieden wij vanuit Utrecht een volledige (SOOB gecertificeerde-) beroepsopleiding vrachtwagenchauffeur voor zowel het rijbewijs C als CE, inclusief code 95. Daarnaast bieden wij ook cursussen aan in de logistiek en veiligheid zoals heftruck en VCA. 

Opleiding en begeleiding spelen een belangrijke rol als jij via ons aan het werk gaat. Door onze eigen chauffeursopleiding, cursussen en loopbaangesprekken zorgen wij dat jij gemotiveerd en gekwalificeerd blijft.

Ben jij klaar om je vrachtwagen rijbewijs te halen?

Werken en leren

Tijdens het behalen van je rijbewijs kun je direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in de transport en logistiek. Zo verdien je geld tijdens je opleiding.

Ben je geïnteresseerd in het leer-werktraject voor chauffeur? Schrijf je dan direct in! Na jouw aanmelding maken wij telefonisch kennis met elkaar. Wij zijn erg benieuwd naar je motivatie om vrachtwagenchauffeur te worden en geven jou meer informatie over het traject.