Menu

Dienstverlening

Wil je weten welke diensten wij jou als werkgever aanbieden en of wij ook jouw personeelsplanning kunnen verzorgen? Je leest het hier.

Kan Teamflex ook mijn personeelsplanning overnemen?

Teamflex beschikt over ruime ervaring met het plannen van personeel. Dit kan uitzendpersoneel zijn, maar voor diverse opdrachtgevers plannen wij ook het vaste personeel en de interne flexschil. Naast ervaren planners beschikken wij over software die ons ondersteunt bij het opstellen van de planning. Voor het voorspellen van het benodigde personeel tot het inplannen en bijhouden van het rooster, kun je bij Teamflex terecht. Omdat iedere planning maatwerk is gaan we graag met jou in gesprek om tot de beste oplossing te komen.

Welke diensten biedt Teamflex aan?

Teamflex biedt uitzenden, detacheren, werving & selectie en maatwerkoplossingen. 

Uitzenden

Bij plotselinge piektijden in jouw bedrijf, in geval van ziekte of vakanties zorgt Teamflex snel voor de tijdelijke werknemer die jij zoekt. Daarbij fungeert Teamflex formeel als werkgever voor de uitzendkracht en zorgt dus voor de salarisbetalingen, afdrachten, aanmelding bij de ziektekostenverzekeraar, informatieverstrekking aan instanties etc. Jij hebt er geen omkijken naar. 

Detacheren

Detachering combineert flexibiliteit en continuïteit: gedurende een contractueel overeengekomen werkperiode van minimaal drie maanden neemt Teamflex werknemers in dienst en plaatst deze bij jouw organisatie. Bijvoorbeeld gedurende de looptijd van een project of om een periodieke piektijd in je bedrijf op te vangen. Teamflex draagt zorg voor het werkgeverschap en de salarisbetalingen, afdrachten, aanmelding bij de ziektekostenverzekeraar etc. 

Werving & Selectie

Je kunt natuurlijk ook alleen de werving & selectie van uw nieuwe medewerkers aan Teamflex uitbesteden. Zo maak je gebruik van onze kennis en expertise en de netwerken die wij open hebben staan. Werven en beoordelen van medewerkers is onze core-business, we stemmen het graag af op de behoefte van jouw bedrijf. 

Maatwerkoplossingen

Elke organisatie is uniek in zijn soort. Teamflex speelt graag in op de specifieke behoefte van jouw organisatie en biedt daarvoor een passende oplossing. Enerzijds door het combineren van onze standaardoplossingen, anderzijds door het ontwikkelen van vernieuwende concepten om tot een passende dienstverlening te komen. We maken graag een offerte op maat, de start van flexibiliteit!

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!