Menu

Over Teamflex

Wil je weten wat Teamflex kenmerkt, onze maatschappelijke betrokkenheid en wat wij doen voor duurzame inzetbaarheid? Je leest het hier.

Is Teamflex maatschappelijk betrokken?

Teamflex is nauw betrokken bij maatschappelijke thema’s als diversiteit, taalvaardigheid en duurzame inzetbaarheid, waar wij met diverse initiatieven aan bijdragen.

Kan ik altijd met één vestiging werken?

Bij Teamflex heb je één aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen. Ook als je medewerkers voor meerdere locaties zoekt, werken wij met één vast contactpersoon. Dat praat wel zo makkelijk.

Wat betekent het ABU lidmaatschap voor mij als werkgever?

Teamflex is lid van de ABU. ABU leden voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, afdracht van sociale premies, veiligheid op de werkvloer en gedragsregels. Bij ABU leden zijn kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid dus gewaarborgd.

Wat doet Teamflex aan duurzame inzetbaarheid?

Teamflex besteedt veel aandacht aan duurzame inzetbaarheid. Lees hier meer.

Wat kenmerkt Teamflex als uitzendbureau?

Teamflex is een uitzendbureau gespecialiseerd in Transport & Logistiek. Vanuit 6 vestigingen verbinden wij werknemers met werkgevers.

Centraal bij ons staat een continue zoektocht en ontwikkeling van talent. Naast het vinden van de ideale match vinden wij het belangrijk om te investeren in de loopbaan van onze kandidaten. Zij kunnen zich ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen of wij leiden hen op via ons eigen opleidingscentrum.

Wij steken veel tijd en energie in persoonlijk contact met onze kandidaten en opdrachtgevers. We willen precies weten wat de ambities en wensen zijn. Zo zorgen we voor een hechte band en betrokken medewerkers. Op deze manier zijn we in staat om te bemiddelen in een baan binnen de transport en logistiek die past bij onze kandidaten. En personeel dat past bij onze opdrachtgevers.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!