Menu

Diversiteit & Inclusie

Teamflex vindt het belangrijk dat we leven in een maatschappij waarin we ieders unieke talenten waarderen en benutten. 

Diversiteit werkt

Teamflex vindt dat hoe inclusiever wij zijn, des te beter wij onze ambitie waar kunnen maken om een toonaangevende intermediair te zijn die middenin de (arbeids)markt staat waarin wij actief zijn. Diversiteit en inclusie zijn dan ook belangrijke thema's binnen onze organisatie. Met verschillende initiatieven willen wij bijdragen aan meer kennis en bewustwording over dit onderwerp. Wij streven ernaar dat de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven ook in het personeelsbestand van onze organisatie en dat van onze opdrachtgevers weerspiegeld is.

"Diversiteit werkt, maar om dit te bereiken moet je eraan blijven werken."

Timo de Regt
Directeur Teamflex

Diversity Day

Teamflex is jaarlijks deelnemer aan Diversity Day. Op die dag organiseren wij voor onze medewerkers verschillende activiteiten, van een interne challenge tot een inspiratiesessie, voor meer bewustwording.

Diversity Talks

Wij vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers te inspireren en versterken op het gebied van diversiteit & inclusie, daarom organiseren wij rondetafelsessies met gastsprekers waarin zij in gesprek gaan over dit thema.

Gastcolleges op scholen

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid bij de regio biedt Teamflex op scholen gastlessen aan. Tijdens de gastles nemen onze intercedenten de studenten mee in het thema diversiteit en inclusie.

Ons beleid

Niet alleen rondom Diversity Day, maar ten alle tijden zijn diversiteit en inclusie belangrijk thema's bij Teamflex. Zo tekent iedere medewerker tijdens zijn eerste werkweek een anti-discriminatie statement. Hiermee wordt benadrukt: “nee is oké”. Nee zeggen tegen discriminerende verzoeken is de norm en hierin worden intercedenten gesteund door de directie. Ook krijgen intercedenten in het introductieprogramma een training over dit thema. Teamflex/STAN Partners is daarnaast lid van een denktank binnen de ABU om leden en opdrachtgevers bewust te maken van dit maatschappelijke probleem en beleid op te stellen om discriminatie tegen te gaan.