Menu

Top werkgevers

Topwerkgevers

Kom werken bij een van onze topwerkgevers! Bij Teamflex vind je banen bij interessante opdrachtgevers in transport en logistiek waar jij het beste uit jezelf en je werk kunt halen. 

Aan de slag bij onze topwerkgevers

Vanuit Teamflex werken wij samen met verschillende bedrijven in Noord-Holland, Zuid Holland, Utrecht en Brabant. Teamflex biedt iedere dag nieuwe vacatures aan. Bij grote en kleine bedrijven, vast of flexibel. Hoe is het om te werken bij deze bedrijven? Deze topwerkgevers stellen zich aan je voor. 

Naast deze werkgevers werken wij samen met nog heel veel meer bedrijven. Je vindt alle bedrijven bij jou in de buurt in ons vacatureoverzicht. Geïnteresseerd in een baan? Kijk dan snel op een van de onderstaande pagina's en solliciteer vandaag nog op jouw favoriete vacature. 

Mastermate

Mastermate

Mastermate is een technische groothandel die klanten met hun expertise en grote assortiment voorziet van deskundig advies. Je leest hier alles over hoe het is om bij Mastermate te werken! Daarnaast vind je hier alle vacatures.

Luchthaven Schiphol & Rotterdam

Luchthaven Schiphol & Rotterdam

Heb jij altijd al willen werken in de dynamische wereld van een luchthaven? Je leest hier alles over hoe het is om op luchthaven Schiphol of Rotterdam te werken! Daarnaast vind je hier alle vacatures.

C. van Heezik

C. van Heezik

Van Heezik is het adres voor transport door Europa, waaronder koeltransport, vriestransport en transport met twintrailers. Je leest hier alles over hoe het is om bij Van Heezik te werken! Daarnaast vind je hier alle vacatures.

Hollander

Hollander

Hollander is gespecialiseerd in (semi) verse en gekoelde producten voor de retail en e-commerce. Je leest hier alles over hoe het is om bij Hollander te werken! Daarnaast vind je hier alle vacatures.

Simon Loos

Simon Loos

Als chauffeur voor Simon Loos rijd je voor te gekke merken als AH, Heineken, Jumbo en nog veel meer. Je leest hier alles over hoe het is om bij Simon Loos te werken! Daarnaast vind je hier alle vacatures.

Hornbach

Hornbach

Bij Hornbach kun je in veel verschillende functies aan de slag en zijn er veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je leest hier alles over hoe het is om bij Hornbach te werken! Daarnaast vind je hier alle vacatures.

Teamflex

Teamflex

Bij Teamflex kom je terecht in een organisatie waar jij centraal staat en waar groei en werkgeluk belangrijk is. Je leest hier alles over hoe het is om bij Teamflex te werken! Daarnaast vind je hier alle vacatures.