Menu
Werken bij Mastermate

Werken bij Mastermate

Wil jij werken bij Mastermate? Dat kan!
Je leest hier alles over hoe het is om bij Mastermate te werken.
Daarnaast vind je hier alle vacatures.

Werken bij Mastermate betekent

  • Een salaris van €2.000 tot €2.500 per maand
  • Een gezellig en hardwerkend team waar jij je meteen thuis voelt!
  • Snel aan het werk, meld je vandaag aan en start volgende week al binnen je nieuwe functie
  • Ploegentoeslag van 12,5% als je in ploegen werkt
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever na 6 maanden
  • Doorgroeien! Nog niet in het bezit van een hef- en reachtruckcertificaat? Geen probleem, wij leiden je op!

Aantrekkelijk werkgeverschap

Mastermate & Teamflex vinden het belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Zo biedt Teamflex diverse opleidingsmogelijkheden aan om deze ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast staat een goede werksfeer centraal en wordt er gekeken naar de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Bij Mastermate kan je aan de slag binnen verschillende functies. Binnen de logistiek kan je bij Mastermate starten als orderpicker of magazijnmedewerker. Zowel dag- als avonddiensten zijn hierbij mogelijk!  Ben jij liever onderweg en in contact met klanten? Ga dan aan de slag als B Chauffeur!

Via Teamflex heb ik mijn hef- en reachtruckcertificaat behaald waardoor ik aan de slag kon gaan bij Mastermate. Een goede werkgever met persoonlijke begeleiding!

Joey, Magazijnmedewerker

Sinds een aantal maanden ben ik werkzaam als B Chauffeur, een leuke baan waarbij ik veel voldoening haal uit het contact met klanten!

Mylan, B Chauffeur

Momenteel werk ik als orderpicker bij Mastermate waarbij ik steeds meer verantwoordelijkheden krijg. Binnenkort zou ik graag willen doorgroeien naar magazijnmedewerker!

Sam, Orderpicker

Werken bij Mastermate: Veelgestelde vragen

Waarom werken bij Mastermate?

Bij Mastermate kom je terecht binnen een leuk en warm team. Het is een echt familiebedrijf waarbij er gezamenlijke pauzes worden gehouden. Het bedrijf vindt een goede werksfeer belangrijk en biedt diverse doorgoeimogelijkheden aan.

Wat is het salaris bij Mastermate?

Het salaris bij Mastermate ligt tussen de €2.000 en €2.500 bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek. Als je in ploegen werkt ontvang je een ploegentoeslag van 12,5%.

Hoeveel uur kan ik werken bij Mastermate?

Bij Mastermate bestaat een werkweek uit 37,5 uur.

Welke doorgroeimogelijkheden zijn er bij Mastermate?

Via Teamflex kan je een hef- en reachtruckcertificaat behalen om aan de slag te gaan in de logistiek bij Mastermate. Mocht je interesse hebben in het behalen van je C rijbewijs, dan is dit ook mogelijk!

''Een gezellige en informele werksfeer in combinatie met secuur en netjes (door)werken, dat maakt het werken bij Mastermate zo leuk. Samen met je team zet jij de klantenservice op de eerste plaats''.