Menu
Werken bij C. van Heezik

Werken bij C. van Heezik

Wil jij werken bij C. van Heezik? Dat kan!
Je leest hier alles over hoe het is om bij C. van Heezik te werken.
Daarnaast vind je hier alle vacatures.

Werken bij C. van Heezik betekent

  • Een salaris verdienen van €11,31 - €16,41 bruto per uur
  • Binnen 10 weken doorgroeien tot CE chauffeur
  • Certificaten & rijbewijzen halen op onze kosten, zoals heftruck/ reachtruck certificaat, C rijbewijs en CE rijbewijs
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden naar teamleider en CE chauffeur
  • Fulltime of parttime mogelijkheden en de keuze uit dagdiensten of ploegen!
  • Kans maken op maandbonussen die op kunnen lopen tot €100 per maand
  • Een vast contract! Bij goed functioneren word je overgenomen door C. van Heezik
  • Flexibele werktijden! Werk wanneer het jou uitkomt

Wat wordt jouw volgende job?

Chauffeur

Je begint de dag rond een uur of 6 en onder het genot van een bakje koffie bekijk je de eerste route van de dag. Snel nog een bakje koffie voor onderweg en je stapt in de wagen naar België om een aantal pallets te lossen. Terug in Utrecht houd je even pauze en zie je dat je nieuwe route je richting Amsterdam brengt. Nadat je de adressen beleverd hebt, rijdt je weer naar Utrecht en laat je je bakwagen schoon en netjes achter voor de volgende dag.

Warehouse medewerker

Als warehouse medewerker kun je werken in een twee ploegendienst. Dit betekend dat je of de ochtend of de middag lekker vrij bent.

Op het moment dat er nieuwe voorraad geleverd wordt, sta je vooraan om die trailer zo snel mogelijk te lossen. Je zorgt dat de pallets met een EPT of reachtruck op de juiste locatie weggezet worden. Is de trailer gelost? Dan staat de volgende trailer alweer te wachten om geladen te worden

Uniek traject: binnen 10 weken van B naar CE chauffeur!

Operator

Aan jou de taak om er voor te zorgen dat de pallets op de juiste manier in het systeem gezet worden. Dit doe je door middel van een juiste registratie en controle van de goederen. Het is dus mooi meegenomen als je al eens gewerkt hebt met een WMS-systeem en weet hoe je storingen op kan lossen. Is er op de magazijnvloer behoefte aan een pallet, dan zorg jij dat deze naar voren komt uit het automatische systeem.

Als operator werk je in twee ploegen!

Teamleider

Samen met je team zorg je voor het verwerken van de dagelijkse goederenstroom, zoals lossen, laden en opslag. 

Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden worden gedaan conform onze bedrijf-& kwaliteitseisen. Jij signaleert en meldt knelpunten en handelt deze zoveel mogelijk zelf af. Tevens stuur je kosten- en mensgericht de afdeling aan, en zorg je samen met je team dat je binnen de kaders opereert.

Na een jaar aan de slag te zijn geweest als C chauffeur heb ik via van Heezik mijn CE rijbewijs gehaald. Hier heb ik het nog steeds erg naar mijn zin!

Patrick, CE Chauffeur

Samen met een groep van 10 collega's ben ik werkzaam in het warehouse. Het is gezellig onderling en ik verdien goed bij.

Mark, warehouse medewerker

Ik ben verantwoordelijk voor alles wat er gebeurd op de expeditie afdeling. Dit doe ik samen met een team van 10 werknemers. De processen lopen soepel en de communicatie is duidelijk.

Sander, Teamleider Expeditie

Werken bij C. van Heezik: Veelgestelde vragen

Wat is het salaris?

Het salaris ligt tussen de €11 en €15 per uur. Dit is afhankelijk van welke functie je uitvoert, je ervaring en leeftijd. 

Welke banen bieden jullie aan?

Bij C. van Heezik kun je aan de slag als C & CE chauffeur, operator, teamleider en warehouse medewerker.

Welke doorgroeimogelijkheden zijn er?

Als je nog niet in het bezit bent van je C rijbewijs kun je die op onze kosten behalen. Na het behalen van dit rijbewijs kun je doorgroeien tot CE chauffeur. 

Als warehouse medewerker kun je met de juiste instelling doorgroeien tot teamleider.

Hoe is de sollicitatieprocedure?

Als je via deze pagina jouw gegevens hebt ingevuld neemt een van onze collega’s zo snel mogelijk contact op voor een kennismakingsgesprek. Als dit de ideale match is kun je per direct starten met je eerste werkdag! 

''Met behulp van jou maak jij samen met je collega's het leven van de klanten leuker, makkelijker en slimmer. Bij C. van Heezik kun jij je ontwikkelen en krijg je écht de ruimte om door te groeien.''