Menu

Sollicitatieprocedure

Solliciteren op een vacature bij Teamflex? Hier lees je hoe!

Sollicitatieprocedure bij Teamflex

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure bij Teamflex? Onze collega’s willen jou graag beter leren kennen. Om jouw ideale baan als chauffeur te kunnen vinden, is die kennis erg belangrijk. We zijn niet alleen geïnteresseerd in je werkervaring als vrachtwagenchauffeur, maar we verdiepen ons ook in je wensen, behoeften en ambities. Hieronder beschrijven wij in het kort hoe jouw sollicitatieprocedure eruit ziet:

Sollicitatieproces

Sollicitatie

Sollicitatie

Kennismaken

Kennismaken

Gesprek

Gesprek

Voorstel

Voorstel

Aan de slag

Aan de slag

Sollicitatie

Fijn dat je een matchende functie hebt gevonden! Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismaken

Wij maken een selectie van de sollicitanten, vanuit hier worden geschikte kandidaten uitgenodigd voor een intake op kantoor. De reden dat wij dit belangrijk vinden is om iedereen persoonlijk te leren kennen; wat zijn jouw skills, waarin ben je ontwikkeld en waar ligt je wens voor de toekomst? Na het intake gesprek wordt jouw referentie direct gecontroleerd. Mocht het vanuit alle kanten positief zijn, stellen wij jou voor bij onze opdrachtgever.

Gesprek

Indien onze opdrachtgever een match ziet met jou ga je op gesprek. Geen zorgen, wij ondersteunen in de voorbereiding! 

Voorstel

Yay! Gefeliciteerd, jij hebt de baan! Wij gaan aan de slag en doen je een goed voorstel passend bij de baan en functie. Alles helder en transparant, wel zo fijn!

Aan de slag

Wij regelen dat je probleemloos aan je eerste werkdag kunt beginnen. Achter de schermen maken we je arbeidscontract in orde, zodat we dat zo spoedig mogelijk met je kunnen bespreken. Nadat we samen al het benodigde papierwerk in orde hebben gemaakt, kun jij aan de slag bij je nieuwe opdrachtgever. Kom je er na enkele dagen of weken achter dat je toch niet helemaal op je plek zit? Laat het ons weten en we zoeken samen met jou naar een passende oplossing.

Spreekt deze sollicitatieprocedure je aan?

Reageer vandaag nog op een van onze vacatures en wie weet start je volgende week al binnen jouw nieuwe functie via Teamflex!

Veelgestelde vragen over jouw sollicitatieprocedure

Ik heb gesolliciteerd. Wanneer hoor ik iets?

Leuk dat je bij ons aan de slag wilt! Als je gesolliciteerd hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van die e-mail ontvang je nader bericht over het intakegesprek om je persoonlijk te leren kennen.

Ik zie geen passende vacature, maar ik wil graag aan het werk. Kan ik een open sollicitatie versturen?

Zeker! Via deze link kun jij een open sollicitatie doen. Voeg je CV en motivatie toe en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Waar kan ik terecht met inhoudelijke vragen over de functie?

Met inhoudelijke vragen over de functie in de vacature kun je terecht bij een van onze intercedenten. Je vindt de contactgegevens van de intercedent bij de vacature!

Ik woon niet in de buurt van de standplaats van de vacature. Kan ik alsnog solliciteren?

Zeker! Mocht je voorkeur toch uitgaan naar een functie die meer in de buurt is van jouw woonplaats kijken we samen naar de mogelijkheden. Teamflex heeft vacatures in Noord- Holland, Zuid- Holland, Utrecht en Brabant.

Kan ik voor verschillende functies tegelijk solliciteren?

Zeker, je kan voor meerdere functies tegelijk solliciteren.  Onze collega’s denken graag met je mee om te kijken welke baan het beste bij je past.

Kan ik tijdens het sollicitatieproces mijn gegevens in het sollicitatiesysteem nog aanpassen?

Nadat je gesolliciteerd hebt, kun je gegevens in het systeem nog aanpassen. Door in te loggen op Mijn Teamflex kun je eenvoudig je toegangsgegevens en persoonlijke gegevens aanpassen,  je CV bijwerken en je historie bekijken.

Ik wil solliciteren maar het lukt me niet.

Wat vervelend dat het niet is gelukt om op een van onze vacatures te solliciteren. Zou je contact willen opnemen met een van onze collega’s? Dat kan via deze link

Hoe weet ik of mijn sollicitatie goed is verzonden?

Na het versturen van je sollicitatie, verschijnt er een bevestiging hiervan in je beeld. Vervolgens ontvang je ook nog een e-mailbevestiging van je sollicitatie.

Ik heb gesolliciteerd, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Heb je gesolliciteerd maar geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan eerst even je map ‘spam/ongewenste e-mail’. Vind je daar geen e-mail van ons? Neem dan contact op met een van onze collega’s. Onze collega kan dan voor je controleren of je sollicitatie in goede orde ontvangen is.

Wat doet Teamflex met mijn gegevens?

Met jouw goedkeuring bewaren we jouw gegevens in onze database voor toekomstige carrièremogelijkheden. Uiteraard houden we ons hierbij aan de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens, AVG en GDPR.