Menu
Werken bij Hollander

Werken bij Hollander

Wil jij werken bij Hollander? Dat kan!
Je leest hier alles over hoe het is om bij Hollander te werken.
Daarnaast vind je hier alle vacatures.

Werken bij Hollander betekent

  • Een salaris verdienen van €12,00 - €16,50 bruto per uur
  • Als je 's nachts of in het weekend werkt, kun je rekenen op toeslagen
  • Werkdagen en tijden zijn altijd bespreekbaar. Werk jij graag in het weekend, ’s nachts of juist overdag? Of zijn er dagen die je liever niet werkt? Geef dit aan!
  • Veel innovatie en investering zorgen voor een prettige en uitdagende werkplek voor jou
  • Doorgroeien! Ben jij nog niet in het bezit van je vrachtwagenrijbewijs en wil je deze wel graag behalen? Geen probleem, wij leiden je op!
  • Je rooster is ruim van tevoren bekend, zodat je ook privé weet waar je aan toe bent

Vrachtwagenchauffeur

Jouw werkdag start op het Vers DC in Barendrecht, waar je met een kopje koffie even de dag doorneemt met de collega’s. Vertrek je ’s nachts of heel vroeg in de ochtend, dan kun je vaak zo in je truck stappen. Vertrek je later op de dag dan ben je ook betrokken bij het laden van je trailer. Je maakt dagelijks mooie routes en aan jou de uitdaging om de versproducten op plaats van bestemming te krijgen. Uiteraard houd je er daarbij rekening mee dat je binnen de juiste tijdsvensters dient te laden en lossen. Je voelt hoe dankbaar het is om zo’n belangrijk onderdeel uit te maken van de distributieketen van levensmiddelen. Want zonder jouw inzet valt er weinig te consumeren!

Uniek traject: binnen 10 weken van B naar CE chauffeur!

Terminaltrekker

Als terminaltrekker chauffeur ga je over het bedrijfsterrein en in de directe omgeving trailers verrijden. Je kent de docks en toegangswegen al heel gauw op je duimpje. Je koppelt aan en af en manoeuvreert of het een lieve lust is. Je wordt ingezet op pendeldiensten en je haalt handel op in de directe omgeving van het veilingterrein. Je regelt je administratie netjes en hebt korte lijnen met de teamleiders en planners van het intern transport en de expeditie. Je houdt je als vanzelfsprekend aan de geldende terrein- en verkeersreglementen en bent zuinig op het materiaal.

Goede werkplek en een rustige sfeer. Top bedrijf!

Mike, Chauffeur

Altijd een grappige en gezellige sfeer op werk. De collega's begrijpen elkaar goed en helpen elkaar. Ik heb geleerd om met de terminaltrekker te rijden en te werken onder druk.

Niels, Terminalchauffeur

Coole plek om ervaring op te doen als vrachtwagenchauffeur. Zeer strak geregeld en goed voor het personeel.

Ronald, Chauffeur

Werken bij Hollander: Veelgestelde vragen

Waarom werken bij Hollander?

Je gaat aan de slag bij een hypermoderne organisatie, waar rekening gehouden wordt met jouw wensen en ambities. Zij vinden het belangrijk om te investeren in een prettige en uitdagende werkomgeving voor jou.

Wat is het salaris bij Hollander?

Het salaris bij Hollander is tussen de €12,00 en €16,50  bruto per uur. Dit is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en functie. 

Hoeveel uur kan ik werken bij Hollander?

Je kunt fulltime aan de slag, maar ook parttime (vanaf 1 dag), als oproeper of weekendchauffeur. Er zijn zowel dag- als nachtfuncties.

Welke doorgroeimogelijkheden zijn er bij Hollander?

Mocht je nog niet in bezit zijn van je C rijbewijs dan kun je die op onze kosten behalen. Zo kun je van logistiek medewerker of terminaltrekker chauffeur doorgroeien tot C chauffeur! 

Daarnaast kun je doorgroeien tot CE chauffeur of doorgroeien naar een andere functie binnen de organisatie.