Menu

Salaris

Wil je weten wanneer jouw salaris wordt uitbetaald en wat de termen op jouw salarisstrook betekenen? Je leest het hier!

Wanneer kan ik mijn loonstrook verwachten?

Jouw loonstrook is zichtbaar op dezelfde dag dat het salaris uitbetaald wordt. Je kunt deze online terugzien in “Mijn Teamflex” onder het kopje “loonstroken”.

Wanneer wordt mijn salaris uitbetaald?

Je kunt kiezen of jouw salaris elke week of elke vier weken wordt betaald. Wanneer je zelf je uren declareert is het belangrijk dat jouw uren uiterlijk iedere maandag zijn ingevuld, zodat wij kunnen zorgdragen dat je jouw salaris tijdig ontvangt. Wanneer jouw opdrachtgever je uren aan ons doorgeeft verwerken wij deze en betalen ze wekelijks of vierwekelijks uit, afhankelijk van wat je gekozen hebt. Mochten je uren niet kloppen, geef dit dan door aan je leidinggevende. Zij geven dan een correctie aan ons door.

Wat is loonheffingskorting?

Loonheffingskorting is een korting die ervoor zorgt dat je over een bepaald gedeelte van je salaris geen belasting hoeft te betalen. Oftewel: meer geld voor jou aan het einde van de maand! Je mag de loonheffingskorting maar bij één werkgever toepassen. Dus, werk je parttime via Teamflex, maar ook bij een ander bedrijf? Dan krijg je alleen loonheffingskorting bij één van de twee.

Wat is vakantiegeld?

Elk uur dat je werkt, bouw je automatisch 8,33 procent van je brutosalaris aan vakantiegeld op. Je vakantiegeld wordt in de eerste week van juni of vier weken na uitdiensttreding uitbetaald.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!