Menu

Duurzame inzetbaarheid

Wij helpen onze uitzendkrachten om productief, gemotiveerd en gezond te blijven werken. Nu en in de toekomst.

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Teamflex besteedt veel aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van onze uitzendkrachten.
Uitzendkrachten zijn duurzaam inzetbaar als zij:

  • Vitaal zijn
  • Met plezier hun werk doen
  • Over de benodigde vaardigheden beschikken
  • Zichzelf kunnen ontwikkelen

Hiervoor is het belangrijk dat de basis op orde is. Want zonder goede fysieke en psychische gezondheid kun je niet goed werken. En als je financiële problemen hebt of een taalachterstand, dan is het moeilijk om je te richten op je loopbaan en ontwikkeling. De duurzame inzetbaarheidsspecialisten van Teamflex zetten zich hiervoor in!

"Dat duurzame inzetbaarheid werkt, merk je aan de stabiliteit van onze uitzendkrachten en hun ontwikkeling."

Jan-Willem, DI specialist

"Hoe zorg je voor aantrekkelijk werkgeverschap? Besteed aandacht aan duurzame inzetbaarheid!"

Kim Kulderij, Projectadviseur Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheidsspecialisten

Teamflex heeft op alle vestigingen een Duurzame Inzetbaarheidsspecialist beschikbaar. Zij helpen onze uitzendkrachten om productief, gemotiveerd en gezond te blijven werken, nu en in de toekomst. Hoe doen wij dat? Door oprechte aandacht, luisteren naar wat onze uitzendkrachten nodig hebben en daar actie aan te koppelen. Ook gaan wij in gesprek met opdrachtgevers om te zorgen voor een fijne werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden. Duurzame inzetbaarheid is niet alleen van belang voor een uitzendkracht, maar zeker ook voor de opdrachtgever. Want een tevreden uitzendkracht presteert beter, is minder ziek en is bovenal ambassadeur van de organisatie.

Doorzaam

Teamflex werkt samen met Doorzaam. Doorzaam, het fonds van de uitzendbranche, heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Bij het stimuleren en bevorderen van duurzame inzetbaarheid gaat het om loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën.

Met praktische informatie, instrumenten, producten, vergoedingen en activiteiten ondersteunt Doorzaam uitzendkrachten, uitzendorganisaties en opdrachtgevers, zodat zij zelf kunnen werken aan de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten.