Menu

Werken bij Teamflex

Kom jij onze goede sfeer en teamspirit ervaren? Bij ons krijg je volop ruimte om mee te denken en mee te groeien met onze ambities!

Werken bij Teamflex betekent

  • Een salaris van €2325 - €3600 bruto per maand
  • Een gezellig en hardwerkend team waar jij je meteen thuis voelt
  • Je voert coachingsgesprekken met jouw manager zodat jij alles uit jezelf kunt halen
  • Een persoonlijk keuze budget gericht op vitaliteit. Hallo nieuwe hardloopschoenen!
  • 25 vakantiedagen en een goede pensioenopbouw
  • Doorgroeimogelijkheden tot senior intercedent, accountmanager of vestigingsmanager

Aan de slag als intercedent

Je krijgt hier alle ruimte en vrijheid om succesvol te ondernemen! We hebben veel kennis in huis binnen Teamflex en onze andere werkmaatschappijen. Kennis die jij kunt gebruiken om de beste te worden in je vak! 

Wij ondersteunen je met een uitgebreid inwerkprogramma, opleidingen, interne en externe trainingen en coaching door je manager. Je kunt doorgroeien naar senior intercedent of accountmanager en het in de nabije toekomst schoppen tot vestigingsmanager.

Verbinden als vestigingsmanager

Als vestigingsmanager neem jij een belangrijke rol in op het gebied van netwerken. Je bent actief in de regio, participeert in projecten en laat graag je gezicht zien op diverse netwerkbijeenkomsten. Jij bent een persoonlijke verbinder. De samenwerking opzoeken met externe partijen maar zeker ook met Teamflex collega’s is voor jou vanzelfsprekend. Bovendien ken jij jouw stad op je duimpje!

Als vestigingsmanager kun je doorgroeien naar senior vestigingsmanager, commercieel manager of accountmanager. 

Stage lopen bij Teamflex

Stage lopen is de beste manier om er achter te komen wat je wil in je carrière. Je krijgt een kijkje achter de schermen van een bedrijf en ontdekt hoe het is om te werken in een serieuze werkomgeving.

Een stage bij Teamflex is een uitstekende manier om ons bedrijf van binnenuit te leren kennen en biedt veel mogelijkheden tot doorgroeien. Je kunt bij ons het hele jaar door stage lopen als intercedent en accountmanager. 

Plezier in je werk, plezier buiten je werk!

Ervaringen

Dat wij bij Teamflex verder kijken dan een CV blijkt wel uit mijn verhaal. Vanuit een andere baan opgeleid worden tot vrachtwagenchauffeur en vervolgens tot vestigingsmanager. Teamflex kijkt mee, denkt mee en helpt mee!

Rick - vestigingsmanager

Bij Teamflex kan ik volop groeien en ontwikkelen. Het helpen van kandidaten, mooie herinneringen maken met het team en werkgeluk is wat het werk voor mij typeert!

Daphne - Intercedent

Al 11 jaar in dienst bij Teamflex en ik heb het nog elke dag naar mijn zin! Bij Teamflex is er ruimte voor mijn ideeën en ambities.

Bennie - Vestigingsmanager