Menu
Werken bij BCC

Werken bij BCC

Wil jij werken bij de BCC? Dat kan!
Je leest hier alles over hoe het is om bij BCC te werken.
Daarnaast vind je hier alle vacatures. 

Werken bij BCC betekent

  • Een salaris van €12,81 per uur
  • Een gezellig en hardwerkend team waar jij je meteen thuis voelt!
  • Een goede voorbereiding! Als je aan de slag gaat dan krijg je eerst een tiltest. Dit om jou zo goed mogelijk voor te bereiden zodat jij alle materialen op de juiste manier tilt
  • Na een maand fulltime werken ontvang je een bonus van 250 euro
  • Als je, na het behalen van de tiltest, aan de slag gaat ontvang je een bonus van 25 euro bovenop je salaris
  • Doorgroeien! Ben jij nog niet in het bezit van je vrachtwagenrijbewijs en wil je deze wel graag behalen? Geen probleem, wij leiden je op!

Bezorger voor BCC

Als bezorger met B rijbewijs zorg je voor tevreden klanten door witgoed producten perfect te bezorgen en te installeren. Het vereist een ijzersterke conditie, techniek en een enorme tilkracht. Daarom is het belangrijk dat je fysiek in goede conditie bent. Daarnaast installeer je de producten en geef je waar mogelijk ook nog een korte instructie aan de klant. Als bezorger kom je veel in contact met klanten en ben je dus het visitekaartje van het bedrijf, het is dus belangrijk dat je klantvriendelijk en representatief bent.

Via Teamflex mijn CE rijbewijs + code 95 behaald en nu aan de slag bij de BCC! Fijne werksfeer en erg flexibel.

Martin de Groot, CE Chauffeur

Fulltime aan de slag om alle elektronica bij de klanten te bezorgen samen met mijn vaste bijrijder. Het werk is erg afwisselend en daar haal ik energie uit!

Sander de Graaf, C Chauffeur

Momenteel werk ik als bijrijder, maar ik heb de droom om chauffeur te worden. Bij BCC krijg ik deze mogelijkheid!

Sven Jansen

Werken bij BCC: Veelgestelde vragen

Waarom werken bij BCC?

Bij BCC hangt een fantastische gezellige informele sfeer. Hard en goed werken is belangrijk, maar ook zeker het plezier en een dolletje op zijn tijd. Naast een goed salaris zijn er ook bonussen en doorgroeimogelijkheden.

Wat is het salaris bij BCC?

Het salaris bij BCC is 12,81 euro per uur. Naast het salaris ontvang je na een maand fulltime in dienst te zijn geweest 250 euro. Na het behalen van je tiltest ontvang je een bonus van 25 euro. 

Hoeveel uur kan ik werken bij BCC?

Je kan zowel parttime, 8 tot 24 uur, als fulltime werken, 32 tot 40 uur.

Welke doorgroeimogelijkheden zijn er bij BCC?

Mocht je nog niet in bezit zijn van je C rijbewijs, dan kun je die op onze kosten behalen om van bijrijder door te groeien tot C chauffeur! 

''Met behulp van jou maak jij samen met je collega's het leven van de klanten leuker, makkelijker en slimmer. Bij BCC kun jij je ontwikkelen en krijg je écht de ruimte om klanten te helpen met innovatie en slimme oplossingen!''