Menu

Route van Khalid

Route van Khalid

De route van Khalid

De route van Khalid

Voordat Khalid startte met de chauffeursopleiding via Teamflex had hij al heel wat logistieke functies bekleed. Het leerwerktraject van Teamflex bracht hem van taxichauffeur naar internationaal CE-chauffeur. Khalid neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!

Voordat ik startte met de chauffeursopleiding via Teamflex had ik al heel wat ervaring in de logistieke sector. Zo heb ik een tijde gewerkt als taxi chauffeur. Maar ook in andere functies zoals orderpicker en magazijnmedewerker. Hiervoor heb ik mijn reachtruck rijbewijs behaald.Toch wilde ik al langer vrachtwagenchauffeur worden. Toen ik reclame van Teamflex voorbij zag komen, ben ik meteen gaan Googlen. Zo ben ik met Teamflex Eindhoven in contact gekomen.

Via Teamflex heb ik zowel mijn C als mijn CE-rijbewijs behaald. Ik vond de opleiding heel interessant. De theorie ging mij goed af, vooral de praktijk was erg wennen. Een vrachtwagen besturen is echt heel anders als een auto of een groot busje. Zo moet je bijvoorbeeld later indraaien, je hebt een totaal ander stuur en doordat de wagen zoveel langer is moet je rekening houden dat je uitzwenkt. Dit zijn allemaal zaken die ik heb geleerd tijdens de opleiding. De lessen gingen vlot en waren leuk, ik kreeg les van instructeur Tino. Bij het derde examen ben ik toen geslaagd. Al snel besloot ik om verder te gaan voor mijn rijbewijs CE. Dit vond ik dan ook vele malen gemakkelijker, mede omdat ik de wagen al gewend was. Mijn CE rijbewijs heb ik in 1 keer behaald! 

Zandbergen Transport

Ik vind het heel leuk om bij Zandbergen Transport te werken. Ik rij voornamelijk langs supermarkten om deze te voorzien van voorraad. Wat ik er vooral fijn aan vindt is dat geen dag hetzelfde is, afwisseling in mijn werk vind ik erg belangrijk. Doordat ik bij verschillende filialen langsga zie ik ook veel verschillende mensen, veel persoonlijk contact dus.

“Wat ik er vooral fijn aan vindt is dat geen dag hetzelfde is, afwisseling in mijn werk vind ik erg belangrijk.”

Khalid, internationaal CE-chauffeur bij Zandbergen Transport

Mijn functie is officieel CE-chauffeur van internationaal transport. Echter ben ik eigenlijk alleen in Nederland en België onderweg. Het verste wat ik heb gereden is denk ik Gent of Brugge. Ik ben heel blij dat ik ‘s avonds gewoon thuiskom en in mijn eigen bed kan slapen. Ik moet er niet aan denken om lang van huis te zijn en dan naast een benzinestation in mijn wagen te moeten slapen, haha. Ik heb nu voldoende tijd voor sociale contacten enzo, dat vind ik een must.

 

 

 

De toekomst

Als ik nadenk over de toekomst valt daar gezien de omstandigheden weinig over te zeggen. Wat mijn dromen zijn? Ik vind een stukje zekerheid belangrijk. Ik vind het prettig dat ik bij Teamflex de zekerheid heb van een vast contract, urengarantie en opleidings / nascholing en bijscholing budget om mijzelf te ontwikkelen. Daarnaast kan ik natuurlijk bij diverse opdrachtgevers ervaring op doen en bij de juiste klik ook de overstap maken naar een dienstverband bij de opdrachtgever.

Interesse in het volgen van een opleiding?

Neem contact op met de intercedenten van Teamflex in jouw omgeving!

Gerelateerde ervaringen

De route van Wienand

De route van Wienand

Voordat Wienand aan de slag ging bij Teamflex had hij zijn eigen bedrijfje in de evenementenbranche. Toen de coronacrisis uitbrak, vielen al zijn klussen weg. Hij moest dus dringend op zoek naar een andere inkomstenbron. Wienand neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!
De route van Brian

De route van Brian

Brian is via zijn bijbaan in de retail terechtgekomen. Hij had het hier erg naar zijn zin, maar miste een stukje vrijheid. Na een tijdje heeft Brian de overstap gemaakt naar de transport en is tot op de dag van vandaag blij met deze keuze. Hij is nu chauffeur voor de BCC. Brian neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!
De route van Kelly

De route van Kelly

Toen Kelly online zocht naar een nieuwe baan kwam zij Teamflex tegen. Kelly werkte voorheen in de zorg op een afdeling met mensen met gedragsproblemen door niet aangeboren hersenletsel. Dit werk vond zij erg pittig, zij had veel zorgen om de patiënten en nam dit vaak mee naar huis. Toen Kelly op een dag thuis kwam te zitten met een burn-out, besloot zij dat het tijd was om te zoeken naar een andere baan. Kelly neemt je mee in haar journey tot chauffeur!
De route van Daniel

De route van Daniel

Toen Daniel een dagje met iemand meeging op de wagen wist hij het zeker, ICT is niks voor mij: ik wil de transport in! Ik heb ervoor gekozen wel eerst mijn opleiding af te maken en vervolgens op zoek te gaan naar een baan. Daniel wilde er in ieder geval voor zorgen dat hij ook in een vrachtwagen mocht gaan rijden. Daniel neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!
De route van Rick

De route van Rick

Toen een vrachtwagenchauffeur een paar jaar geleden aan Rick vroeg om met hem mee te gaan met de vrachtwagen naar Zweden, was Rick zijn antwoord uiteraard ja! Dat is het moment dat Rick het vak erg interessant begon te vinden. Rick neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!
De route van Benny

De route van Benny

Benny had altijd al gedroomd van het halen van zijn vrachtwagenrijbewijs. Voordat hij begon aan de chauffeursopleiding bij Teamflex was hij belader bij Renewi in Rucphen. Daarvoor is hij lang zoekende geweest, hij wist niet goed wat mijn ambities waren en waar ik nu echt blij van werd. Khalid neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!