Menu

De route van Brian

De start van Brian

Brian is via zijn bijbaan in de retail terechtgekomen. Hij had het hier erg naar zijn zin, maar miste een stukje vrijheid. Na een tijdje heeft Brian de overstap gemaakt naar de transport en is tot op de dag van vandaag blij met deze keuze. Hij is nu chauffeur voor de BCC. Brian neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!

Voordat ik aan de slag ging bij BCC via Teamflex heb ik mijn MBO afgerond in audiovisuele vormgeving. Daarna ben ik via mijn bijbaan in de retail gerold. Daar heb ik stappen gemaakt en ben ik doorgegroeid. Ik had het prima naar mijn zin maar miste een stukje vrijheid. Ook had ik contact met chauffeurs met het laden en lossen van producten. Zo ben ik erover na gaan denken en heb ik de stap gemaakt naar transport. Kan tot op de dag van vandaag zeggen dat ik destijds de goede keuze hebt gemaakt.

Werken voor de BCC

Het leuke aan mijn baan vind ik de sfeer met mijn collega's. Je start met zijn 2en je route en je maakt hem samen af. De ene dag is het een vrij rustige rit maar je hebt ook dagen dat het even alles tegenzit. Dan zet je samen de schouders eronder en ga je ervoor. De klanten krijgen een bloktijd van 2 uur waarin wij arriveren. Je belt de klant van tevoren op hoe laat je er bent. Je hebt alle vrijheid van de wereld als je maar zorgt dat je binnen die 2 uur aankomt bij de klant. Ook de laatste dag van de week zet je even een tandje bij zodat je lekker op tijd weekend hebt. Je bent toch een beetje je eigen baas op een dag: dat geeft mijn werk voldoening. 
 
Ik heb in mijn werk veel geleerd over witgoed en bruingoed. Elke dag is anders en je komt altijd situaties tegen die nieuw voor je zijn. Daarvan leer je meer en meer. Het is steeds weer een uitdaging omdat je niet weet waar je route ligt of wat je tegenkomt. Elke dag is verrassing. 
 
BCC is een bedrijf wat je uitdaagt. Daardoor heb ik plezier in mijn werk en is geen dag hetzelfde. Ook zijn er binnen het bedrijf veel doorgroeimogelijkheden. Je begint als bijrijder en kan doorstromen tot chauffeur, technische dienst of zelfs naar een kantoorfunctie

De toekomst

Hoe ik de toekomst zie? Een moeilijke vraag die altijd terugkomt. Ik zie mijzelf in ieder geval nog lang bij BCC werken. Verder zie ik wel wat de toekomst mij brengt. Ik zit prima op mijn plek nu.

Interesse in het volgen van een opleiding?

Neem contact op met de intercedenten van Teamflex in jouw omgeving!

Gerelateerde ervaringen

De route van Wienand

De route van Wienand

Voordat Wienand aan de slag ging bij Teamflex had hij zijn eigen bedrijfje in de evenementenbranche. Toen de coronacrisis uitbrak, vielen al zijn klussen weg. Hij moest dus dringend op zoek naar een andere inkomstenbron. Wienand neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!
De route van Kelly

De route van Kelly

Toen Kelly online zocht naar een nieuwe baan kwam zij Teamflex tegen. Kelly werkte voorheen in de zorg op een afdeling met mensen met gedragsproblemen door niet aangeboren hersenletsel. Dit werk vond zij erg pittig, zij had veel zorgen om de patiënten en nam dit vaak mee naar huis. Toen Kelly op een dag thuis kwam te zitten met een burn-out, besloot zij dat het tijd was om te zoeken naar een andere baan. Kelly neemt je mee in haar journey tot chauffeur!
De route van Daniel

De route van Daniel

Toen Daniel een dagje met iemand meeging op de wagen wist hij het zeker, ICT is niks voor mij: ik wil de transport in! Ik heb ervoor gekozen wel eerst mijn opleiding af te maken en vervolgens op zoek te gaan naar een baan. Daniel wilde er in ieder geval voor zorgen dat hij ook in een vrachtwagen mocht gaan rijden. Daniel neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!
De route van Rick

De route van Rick

Toen een vrachtwagenchauffeur een paar jaar geleden aan Rick vroeg om met hem mee te gaan met de vrachtwagen naar Zweden, was Rick zijn antwoord uiteraard ja! Dat is het moment dat Rick het vak erg interessant begon te vinden. Rick neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!
De route van Benny

De route van Benny

Benny had altijd al gedroomd van het halen van zijn vrachtwagenrijbewijs. Voordat hij begon aan de chauffeursopleiding bij Teamflex was hij belader bij Renewi in Rucphen. Daarvoor is hij lang zoekende geweest, hij wist niet goed wat mijn ambities waren en waar ik nu echt blij van werd. Khalid neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!
De route van Khalid

De route van Khalid

Voordat Khalid startte met de chauffeursopleiding via Teamflex had hij al heel wat logistieke functies bekleed. Het leerwerktraject van Teamflex bracht hem van taxichauffeur naar internationaal CE-chauffeur. Khalid neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!