Menu
De route van Benny

De route van Benny

De route van Benny

Ik ben Benny, ik ben 36 jaar oud en kom uit Roosendaal. Ik heb altijd gedroomd van het halen van mijn vrachtwagenrijbewijs.  

Voordat ik begon aan de chauffeursopleiding was ik belader bij Renewi in Rucphen. Daarvoor ben ik lang zoekende geweest, ik wist niet goed wat mijn ambities waren en waar ik nu echt blij van werd. Zo heb ik een aantal jaar in de horeca gewerkt en heb uitzendwerk gedaan voor op- en afbouw van festivals bijvoorbeeld. 

De opleiding

De chauffeurs opleiding zou ik eigenlijk een jaar eerder hebben gedaan. Toen ik was gestart kreeg ik steeds vaker last van nachtmerries en herbelevingen. Na onderzoek bleek dit PTSS te zijn. Hiervoor moest ik behandeld worden. In goed overleg met intercedente Samya ben ik gestopt met de opleidingen en heb toen 6 maanden intensieve behandeling gehad waar ik leerde omgaan met mijn klachten. Na deze periode heb ik de opleiding opgepakt en ben ik geslaagd voor mijn CE-rijbewijs. 

Eigen ervaring en de toekomst

Het leukste aan het chauffeurs vak vind ik de verantwoordelijkheid en de uitdaging die het met zich meebrengt. Ik werk nu bij Renewi als chauffeur en heb het enorm naar mijn zijn. Werken in de afval en recycling branche ligt mij goed.  

De toekomst zie ik positief tegemoet. Natuurlijk ben ik erg tevreden over de afgelopen 2 jaar dat ik voor Teamflex werk. Als het aan mij ligt blijft dit voorlopig nog wel even zo! 

Interesse in het volgen van een opleiding?

Neem contact op met de intercedenten van Teamflex in jouw omgeving!

Gerelateerde ervaringen

De route van Wienand

De route van Wienand

Voordat Wienand aan de slag ging bij Teamflex had hij zijn eigen bedrijfje in de evenementenbranche. Toen de coronacrisis uitbrak, vielen al zijn klussen weg. Hij moest dus dringend op zoek naar een andere inkomstenbron. Wienand neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!
De route van Brian

De route van Brian

Brian is via zijn bijbaan in de retail terechtgekomen. Hij had het hier erg naar zijn zin, maar miste een stukje vrijheid. Na een tijdje heeft Brian de overstap gemaakt naar de transport en is tot op de dag van vandaag blij met deze keuze. Hij is nu chauffeur voor de BCC. Brian neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!
De route van Kelly

De route van Kelly

Toen Kelly online zocht naar een nieuwe baan kwam zij Teamflex tegen. Kelly werkte voorheen in de zorg op een afdeling met mensen met gedragsproblemen door niet aangeboren hersenletsel. Dit werk vond zij erg pittig, zij had veel zorgen om de patiënten en nam dit vaak mee naar huis. Toen Kelly op een dag thuis kwam te zitten met een burn-out, besloot zij dat het tijd was om te zoeken naar een andere baan. Kelly neemt je mee in haar journey tot chauffeur!
De route van Daniel

De route van Daniel

Toen Daniel een dagje met iemand meeging op de wagen wist hij het zeker, ICT is niks voor mij: ik wil de transport in! Ik heb ervoor gekozen wel eerst mijn opleiding af te maken en vervolgens op zoek te gaan naar een baan. Daniel wilde er in ieder geval voor zorgen dat hij ook in een vrachtwagen mocht gaan rijden. Daniel neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!
De route van Rick

De route van Rick

Toen een vrachtwagenchauffeur een paar jaar geleden aan Rick vroeg om met hem mee te gaan met de vrachtwagen naar Zweden, was Rick zijn antwoord uiteraard ja! Dat is het moment dat Rick het vak erg interessant begon te vinden. Rick neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!
De route van Khalid

De route van Khalid

Voordat Khalid startte met de chauffeursopleiding via Teamflex had hij al heel wat logistieke functies bekleed. Het leerwerktraject van Teamflex bracht hem van taxichauffeur naar internationaal CE-chauffeur. Khalid neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!