Ontwikkelen van Ambities en talent

Samen werken aan ambities. Dit is al 13 jaar ons motto. Van zowel onze flexwerkers, onze vaste medewerkers als onze opdrachtgevers. Centraal hierin staat een continue zoektocht naar, en ontwikkeling van talent. Om dag in dag uit 24 uur per dag te werken aan de beste match tussen onze opdrachtgevers en flexwerkers.

Duurzame inzetbaarheid

De arbeidsmarkt is meer dan ooit aan verandering onderhevig en Teamflex speelt hier op in met passende innovatieve diensten en arbeidsmarktoplossingen. Demografische ontwikkelingen als ontgroening en vergrijzing weet Teamflex juist om te buigen tot kansen en samen met onze klanten zijn wij constant op zoek naar mogelijkheden om te streven naar een duurzame inzetbaarheid van alle generaties werknemers.

Opleiding en Coaching

Opleiding en begeleiding spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze vaste medewerkers en flex medewerkers. Middels onder andere een eigen chauffeursopleiding, professionele opleidingspartners, assessments en loopbaangesprekken proberen wij voortdurend onze flexibele en vaste teams uit te breiden met gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Teamflex hoog in het vaandel. Teamflex Personeelsdiensten is lid van ABU, erkend leerbedrijf , VCU-, NEN- en ISO 9001 gecertificeerd. Het bijbehorende beleid voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu (KVGM beleid) is voor alle belanghebbende opvraagbaar bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Teamflex Opleidingen is SOOB gecertificeerd voor de chauffeursopleiding.

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie