Vrachtwagenchauffeurs slagen bij Teamflex

Ben jij op zoek naar een tijdelijke of vaste baan in Transport Logistiek? Teamflex is een uitzendbureau in Transport & Logistiek. Met o.a. een eigen chauffeursopleiding en andere branchegerelateerde aanvullende cursussen zijn er altijd uitdagende banen voor chauffeurs met doorgroeimogelijkheden. Wij werken graag samen aan jouw ambities en het stopt dan bij Teamflex Uitzendbureau ook niet bij het vinden van tijdelijke of vaste vacatures voor vrachtwagenchauffeur. Wil je een baan in transport of zoek je naar vacatures in transport? Dan kies je voor Teamflex!

Vacatures voor vrachtwagenchauffeur 

In de regio Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland en Noord-Brabant vind je bij Teamflex altijd een chauffeursbaan op maat. Teamflex is niet alleen een uitzendbureau in transport en logistiek maar heeft ook vaste banen met urengarantie en opleidingsbudget voor vrachtwagenchauffeurs. Met een groot rijbewijs C of CE en code 95 ga je aan de slag als chauffeur bakwagen, trailer chauffeur, chauffeur wipkar, of triangel combinatie in een branche/deelmarkt die jij wilt, in jouw regio. Zowel banen voor vrachtwagen chauffeur nationaal / binnenland als vrachtwagenchauffeur internationaal. Bekijk hier de vacatures.

Vast werk voor Chauffeur groot rijbewijs

Bij Teamflex uitzendbureau in transport kun je na een proefperiode in vaste dienst komen bij het transportbedrijf (inlener)  maar natuurlijk is het ook mogelijk om bij Teamflex in dienst te komen en gedetacheerd te worden bij één of meerdere opdrachtgevers. Zo heeft Teamflex detachering altijd vast werk als chauffeur bouwmaterialen met kooiaap of als chauffeur kipper, chauffeur beton mixer, chauffeur koeltransport, chauffeur levensmiddelen distributie, chauffeur bloementransport, chauffeur AGF, chauffeur winkeldistributie, chauffeur luchtvracht op schiphol, chauffeur stukgoed benelux, maar ook vacatures voor vrachtwagenchauffeur internationaal of nationaal met ADR tanktransport of tanktransport met levensmiddelen. 

Werken en leren in Transport en Logistiek

Via Teamflex vind je ook een passende opleiding in transport of opleiding in logistiek. Je kunt dit combineren met een leerwerk baan en zo leren en werken in transport en logistiek combineren. Zo vind je vaste leer werk vacatures als logistiek medewerker, loodsmedewerker, bijrijder, heftruckchauffeur, belader en chauffeur B rijbewijs, in combinatie met de opleiding vrachtwagenchauffeur en opleiding code 95. Teamflex Opleidingen stelt een persoonlijk opleidingsplan op naar jouw wensen en in samenspraak met het leerbedrijf. Hiernaast heeft Teamflex Opleidingen ook een BBL opleiding. De MBO opleiding chauffeur wegvervoer is een opleiding tot vrachtwagenchauffeur waarbij je leren en werken in de praktijk combineert. In 1,5 jaar wordt jij, in een leer-werkbaan, opgeleid tot vrachtwagenchauffeur met daarna een baangarantie. Lees hier meer over onze opleidingen.

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie