Duurzame HR oplossingen

U heeft waarschijnlijk uw bedrijfsmiddelen goed verzekerd. Maar geldt dit ook voor één van uw meest waardevolle bedrijfsmiddelen: uw personeel?

Uw organisatie heeft behoefte aan een optimale personeelsbezetting. Hierbij wilt u flexibel zijn en tegelijkertijd tijdig kunnen inspringen op verzuim, verlof en verloop van uw vaste personeel en op pieken en dalen in uw werkaanbod. De economische omstandigheden en veranderende wetgeving spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol en maken keuzes soms lastig: ga ik mijn flexibele schil uitbreiden of juist investeren in vast personeel? Hoe duurzaam is mijn huidige personeelsbestand?  

Snel schakelen met vaste en flexibele medewerkers

Heeft u een uitdagend personeels vraagstuk? Teamflex gaat iedere uitdaging aan. Snel schakelen om uw vaste team uit te breiden? Of juist een tijdelijk probleem te lijf gaan met een flexibel team medewerkers? Daag ons uit en laat Teamflex op een persoonlijke en professionele wijze uw specifieke behoefte invullen met gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. 

Opleiding op maat

Met Teamflex Opleidingen biedt Teamflex o.a. een complete chauffeursopleiding voor C en CE rijbewijs (zowel wipkar als trekker oplegger) en code 95 / vakbekwaamheid. Ook is er een BBL opleiding chauffeur wegvervoer op maat met een versnelde route naar groot rijbewijs en een groot deel van de theorie lessen online. Uw bedrijfseigen cursussen kunnen in het laatste halfjaar naar keuze worden toegevoegd.

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie