Ontwikkelen van Ambities en talent

Samen werken aan ambities. Dit is ons motto. Van zowel onze flexwerkers, onze vaste medewerkers als onze opdrachtgevers. Centraal hierin staat een continue zoektocht naar, en ontwikkeling van talent. Om dag in dag uit 24 uur per dag te werken aan de beste match tussen onze opdrachtgevers en flexwerkers.

Help je mee? In ons vacatureoverzicht vind je de openstaande vacatures onder de functienamen intercedent en vestigingsmanager. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Intercedent

Zit verbinden en netwerken in je bloed? Weet jij als geen ander opdrachtgever en flexwerkers op passende wijze met elkaar samen te brengen? Dan heb je bij Teamflex de werkplek en het team gevonden waar je stappen kunt maken in je ontwikkeling! 

Vestigingsmanager

Als manager van een vestiging van Teamflex krijg jij de ruimte om samen met je teamleden zakelijke successen te boeken. De rollen van commercieel manager, coach en bedrijfsadviseur zijn je op het lijf geschreven. Geen dag is hetzelfde! Je beheert een accountgroep, komt geregeld bij de klant voor advies-, offerte- en evaluatiebesprekingen en voert selectiegesprekken met kandidaten.

Duurzame inzetbaarheid

De arbeidsmarkt is meer dan ooit aan verandering onderhevig en Teamflex speelt hier op in met passende innovatieve diensten en arbeidsmarktoplossingen. Demografische ontwikkelingen als ontgroening en vergrijzing weet Teamflex juist om te buigen tot kansen en samen met onze klanten zijn wij constant op zoek naar mogelijkheden om te streven naar een duurzame inzetbaarheid van alle generaties werknemers.

Opleiding en Coaching

Opleiding en begeleiding spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze vaste medewerkers en flex medewerkers. Middels onder andere een eigen chauffeursopleiding, professionele opleidingspartners, assessments en loopbaangesprekken proberen wij voortdurend onze flexibele en vaste teams uit te breiden met gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

Kwaliteit

Teamflex is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), erkend leerbedrijf , VCU en NEN gecertificeerd.

What's in it for you?

Buiten een ontzettend leuke werkgever, hebben we ook een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden:

  • 25 Vakantiedagen (op basis van fulltime)
  • Bonusregeling 
  • Goede pensioenregeling

Teamflex vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarom bieden wij onze collega’s een persoonlijk opleidingsplan met trainingen, cursussen en workshops.

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie