Vacatures vrachtwagenchauffeur en transport 

Bekijk alle transport vacatures Direct inschrijven

Vrachtwagenchauffeurs gezocht

Ben je opzoek naar een baan in de transport? Wil je aan de slag als vrachtwagenchauffeur? Heb je rijbewijs C of rijbewijs CE? Teamflex helpt je aan een baan! Wij bieden talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten.

Samen werken aan jouw ambities als chauffeur

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en ambities om een chauffeursbaan te vinden die bij jou past. In de regio Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland en Noord-Brabant vind je bij Teamflex altijd een chauffeursbaan op maat. Teamflex is niet alleen een uitzendbureau in transport en logistiek maar heeft ook vaste banen met urengarantie en opleidingsbudget voor vrachtwagenchauffeurs.

Direct aan de slag als vrachtwagenchauffeur

Je kunt als chauffeur met het C rijbewijs en CE rijbewijs direct aan de slag. Met een groot rijbewijs C of CE en code 95 kan je aan de slag als bakwagen chauffeur, trailer chauffeur, chauffeur wipkar, of triangel combinatie in een branche/deelmarkt die jij wilt, in jouw regio. Zowel banen voor vrachtwagenchauffeur nationaal / binnenland als vrachtwagenchauffeur internationaal. Heb je geen C of CE rijbewijs? Het is mogelijk om deze te halen via de Teamflex Chauffeursopleiding. Daarnaast bieden wij branche gerelateerde aanvullende cursussen en zijn er altijd uitdagende banen voor vrachtwagen chauffeurs met doorgroeimogelijkheden.

Vast werk voor chauffeurs groot rijbewijs

Bij Teamflex kun je als chauffeur na een proefperiode in vaste dienst komen bij het transportbedrijf (inlener) maar natuurlijk is het ook mogelijk om bij Teamflex in dienst te komen en gedetacheerd te worden bij één of meerdere opdrachtgevers. Zo heeft Teamflex detachering altijd vast werk als chauffeur bouwmaterialen met kooiaap of als kipper chauffeur, chauffeur beton mixer, chauffeur koeltransport, chauffeur levensmiddelen distributie, chauffeur bloementransport, chauffeur AGF, chauffeur winkeldistributie, chauffeur luchtvracht op Schiphol, chauffeur stukgoed Benelux, maar ook vacatures voor vrachtwagenchauffeur internationaal of nationaal met ADR tanktransport of tanktransport met levensmiddelen.

Wij werken graag samen aan jouw ambities en het stopt dan bij Teamflex Uitzendbureau ook niet bij het vinden van tijdelijke of vaste vacatures voor vrachtwagenchauffeur. Wil je een baan in transport of zoek je naar vacatures in transport? Dan kies je voor Teamflex!

 

Bekijk hier alle chauffeurs vacatures


 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie