Vacatures logistiek 

Direct naar vacatures logistiek Direct inschrijven

Ben je opzoek naar een baan in de logistiek? Aan de slag als logistiek medewerker, heftruckchauffeur, bijrijder, verhuizer, loodsmedewerker of bijvoorbeeld logistiek planner? Teamflex helpt je aan een baan! Wij bieden talloze logistieke vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten.

Samen werken aan jouw ambities

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en ambities om een baan te vinden die bij jou past. In de regio Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland en Noord-Brabant vind je bij Teamflex een functie op maat. Teamflex is niet alleen een uitzendbureau in transport en logistiek maar heeft ook vaste banen met urengarantie en opleidingsmogelijkheden.

Direct aan de slag als logistiek medewerker

Je kunt bij Teamflex direct aan de slag in de logistiek. We hebben verschillende banen, maar ook leer-werkbanen. Bijvoorbeeld als orderpicker, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook vacatures op HBO niveau zoals teamleider, transportplanner, logistiek planner en logistiek manager. Heb je de ambitie om vrachtwagenchauffeur te worden? Het is mogelijk om een logistieke functie te combineren met de chauffeursopleiding.

Wij werken graag samen aan jouw ambities en het stopt dan bij Teamflex Uitzendbureau ook niet bij het vinden van tijdelijke of vaste vacatures. Wil je een baan in logistiek of zoek je naar vacatures in logistiek? Dan kies je voor Teamflex!

Bekijk hier alle logistieke vacatures. 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie