Simon Loos hoort bij de top 20-logistiek dienstverleners in Nederland en ontzorgt dagelijks de logistiek van veel bedrijven en merken. In ruim 75 jaar is Simon Loos uitgegroeid tot een vooraanstaand logistiek dienstverlener met veel kennis van, en ervaring in het bieden van een logistiek totaalpakket. Duurzaamheid en innovatie zitten in het DNA van de organisatie. 

Aan de slag voor Simon Loos

Vrachtwagenchauffeur

Voor Simon Loos zijn wij altijd op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met CE of C rijbewijs voor de horeca-  winkel/distributie en-of DC bevoorrading. Met CE rijbewijs zijn er mogelijkheden door heel Nederland. Met C rijbewijs zijn er mogelijkheden in Amsterdam, Breda, Houten en Tilburg. Hierbij is het mogelijk om door te groeien naar CE chauffeur. Ben jij een chauffeur die het prettig vindt om op regelmatige tijden / in een rooster te werken en ook om de week op zaterdag beschikbaar is? Ga dan aan de slag als vrachtwagenchauffeur voor Simon Loos. Je kunt ook aan de slag als Chauffeur Bulktransport of Chauffeur Beneluxtransport. 

Logistieke functies

Bij Simon Loos zijn er ook regelmatig andere functies beschikbaar. Zo kun je ook aan de slag als Planner (junior/senior) of in een logistieke functie. 

Wil je aan de slag bij Simon Loos? Meld je snel aan door ons korte formulier in te vullen en je wordt direct telefonisch benaderd!

Ik wil werken voor Simon Loos!

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie