Promese verzorgt inbound logistiek, warehouse management, pick & pack, shipping en nog meer logistieke oplossingen. Het succes van de klanten is het succes van Promese. Daarom zetten de medewerkers altijd alles op alles. Ze maken hun klanten succesvoller door logistiek en e-commerce volledig uit handen te nemen. 

Aan de slag voor Promese

De medewerkers zijn de basis van het succes, dat is de insteek van Promese. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s in de regio Eindhoven die kennis, creativiteit en ervaring meenemen en zo een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van Promese en haar klanten. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat zij kunnen doen wat ze beloven!

Diverse Warehouse functies

Promese is op zoek naar warehouse medewerkers voor verschillende afdelingen. Je kunt fulltime of parttime aan de slag in het moderne warehouse in Eindhoven. Je kunt aan de slag als Teamleader, Warehouse Stock Control, Warehouse Proces Control of Expeditie medewerker. Je gaat aan de slag in een moderne uitdagende werkomgeving met de nieuwste pick- & pack- & sorteertechnieken middels IPads en IPods.

Voor deze functies vragen wij:

  • Fulltime of parttime beschikbaarheid voor dagdienst en/of avonddiensten (afhankelijk van de functie, c.q. afdeling)
  • Snelheid en accuratesse
  • Aanpakkers met een gezonde dosis werklust
  • Kwaliteitsbewust
  • Goede fysieke gesteldheid
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse (in woord) taal

Is dit wat voor jou? Meld je dan snel aan!

Ik wil werken voor Promese!

 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie