PostNL is een van de grootste postvervoerders van Nederland. Ze bezorgen jaarlijks miljoenen brieven en pakketten, bieden logistieke oplossingen op maat en bedenken diensten die hun klanten verder brengen. Zonder medewerkers geen PostNL. Daarom creëren ze een werkomgeving waarin medewerkers en partners zich thuis voelen en zich kunnen ontplooien. 

Aan de slag voor PostNL

Voor PostNL zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs. Wil jij zelf bepalen welke tijden en dagen je gaat rijden? Dag-, avond- of nachtdiensten? Weinig stops? Regionaal of nationaal? In deze functie is er van alles mogelijk. 

Als vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C of CE ben je in deze functie verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers vol brieven en pakketten. Je rijdt voornamelijk in Nederland, maar ook in een deel van België en Duitsland. Je doet dat met een moderne vrachtwagen. Het is een belangrijke taak, want jij zorgt ervoor dat alles op tijd bij klanten wordt afgehaald en bezorgd. Je bent enthousiast en behulpzaam, je bent immers het visitekaartje van de opdrachtgever. 

Ik wil werken voor PostNL!

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie