Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen volgens Teamflex

Sponsoring

Als regionaal opererend bedrijf zijn wij een bekend gezicht in de samenleving. Teamflex steunt de samenleving door muziek- en sportverenigingen te sponsoren. Uitgangspunt daarbij is dat de vereniging een duidelijke bijdrage moet leveren aan de gemeenschap waarin zij actief is.

Goede doelen en donaties

Teamflex ondersteunt goede doelen. Niet alleen door het storten van geld, maar ook door het beschikbaar stellen van medewerkers bij de organisatie van evenementen.

Leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf bieden wij toekomstige vakmensen de mogelijkheid zich te ontwikkelen binnen ons bedrijf.
Met onze nieuwe maatwerk BBL opleiding chauffeur goederenvervoer slaan wij een brug tussen studenten, het ROC en leerbedrijven om op een hoogwaardige manier jongeren te laten werken aan toekomst perspectief. Ook biedt Teamflex diverse zij-instroom mogelijkheden met opleiding en baangarantie voor diverse doelgroepen binnen de samenleving.

Wat doen wij in 2019 zoal aan MVO

(Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen):

  • Wij ondersteunen diverse sportverenigingen waaronder OSV, HBOK, HV Kras/Volendam, Special Forces en Only Friends
  • Wij steunen de muziekvereniging fanfareorkest De Eendracht uit Den Ilp (Nederlands Fanfare Kampioen 1e divisie 2014, 2018 en 2019)
  • Met donatie eindejaarsbudget zijn wij zakenvriend van het KWF Kankerfonds
  • Met Teamflex Opleidingen bieden wij logistiek talent een kans om te leren en werken in de praktijk en bestrijden wij de jeugdwerkloosheid. 
  • STAN, Stichting Arbeidsmarkt strategie Noord West Nederland, onze holding bv investeert in maatschappelijk sociale projecten. 
Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie