Teamflex: Partner van Leeuw Rallysport 

Voor het seizoen 2017-2018 is Teamflex de trotse partner van het Leeuw Rallysport team uit Eindhoven.  Het team bestaat uit gemotiveerde mensen die zich bezighouden met de vrachtwagenrallysport. Het team heeft sinds 2006 ervaring met deze vorm van rallysport. Hoogtepunten mogen worden genoemd de overwinningen in 2007 en 2011 van de Hungarian Baja. Na een jaar afwezigheid doet Leeuw Rallysport in 2018 weer mee met de Dakar Rally. Uiteraard houden wij u via onze website en Facebook op de hoogte van de complete voorbereiding.  

 

Chauffeurs Challenge Dakar 2018

Als exclusieve werving partner van Leeuw Rally gaan wij dit jaar op zoek naar een chauffeur voor de service truck tijdens de 40e editie van de Dakar Rally 2018 van 6 t/m 20 januari. Inmiddels is het niet meer mogelijk om je aan te melden als chauffeur voor de service truck. De voorselectie voor de eerste challenge dag op 9 september is inmiddels afgerond. Tijdens de challenge dagen vinden diverse rijvaardigheid, behendigheid en technische proeven plaats. Uiteraard wordt er ook gereden over zandbulten en zijn er diverse test onderdelen op onverhard terrein. Tevens worden op deze dagen kennismakingsgesprekken met de overige teamleden georganiseerd die onderdeel zijn van het selectieproces.

Planning challenge dagen

Selectiedag 1: 9 september 2017

  • 50 personen
  • Slipterrein aan rondweg Eindhoven
  • Diverse onderdelen

Selectiedag 2: 14 oktober 2017

  • 10 personen
  • Zandbaan
  • Diverse onderdelen

Selectiedag 3: 5 november 2017

Wij nodigen 3 finalisten uit op de Pre-proloog, 5 november op het Eurocircuit in Valkenswaard. Hier maken wij de winnaar bekend.

 

 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie