Wil jij aan de slag in transport & logistiek maar beschik je nog niet over de juiste papieren? Teamflex regelt dit voor jou. Op basis van je reeds gewerkte uren voor Teamflex of een opleidingsovereenkomst kun jij de benodigde cursussen volgen om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen. Denk hierbij aan VCA certificaat, VOG verklaring, Security Awareness, ACN pas, Cargo Card of heftruck certificaat. Ook voor chauffeurs zijn er genoeg mogelijkheden.

Na- en bijscholing chauffeurs

Ben jij al vrachtwagenchauffeur en wil je in aanmerking komen voor na- en bijscholing / cursussen dan is dit ook mogelijk bij Teamflex. Je kunt hierbij denken aan het behalen van rijbewijs E achter C of een ADR certificaat.

Heb je al een tijdje niet met een grote bakwagen (7,5 ton) gereden of met CE combinatie? Meld je dan aan voor een rijtest. Aan de hand van de evaluatie van onze instructeur wordt bepaald of je extra opfrislessen nodig hebt en hoeveel. Uiteraard worden hierbij ook de mogelijkheden voor een passende chauffeursbaan besproken!

Werken en leren in transport en logistiek

Teamflex heeft regelmatig leer-werk trajecten in de logistiek en grond, weg en waterbouw beschikbaar. Via een langdurige detachering in functies als loodsmedewerker, bijrijder, grondwerker, opperman, verhuizer, orderpicker, chauffeur b-rijbewijs ga jij tegelijkertijd aan de slag met een opleiding voor bijvoorbeeld een heftruck of reachtruck certificaat, erkend verhuizer, machinist of zelfs je groot rijbewijs. Maar ook een opleiding naast je huidige baan en een dienstverband na het behalen van je opleiding is bespreekbaar.  Uiteraard ben je flexibel qua werktijden en bereid om op wisselende tijden en regelmatig in het weekend te werken.

Cursussen Teamflex

Nieuwste vacatures

Chauffeur CE stukgoed Nationaal
Transport
40 uur
Haarlem
Nachtchauffeur CE rijbewijs bloemen en planten in Aalsmeer
Transport
40 uur
Aalsmeer
Internationale Luchtvracht chauffeur met CE rijbewijs
Transport
36 - 40 uur, 40 uur
Schiphol
Logistiek Medewerker i.c.m. Chauffeursopleiding
Logistiek
40 uur
Harderwijk
Medewerker Operationele administratie
Kantoorfuncties MBO / HBO
40 uur
Veghel
Witgoed bezorger met B rijbewijs
Transport
40 uur
Schiphol
Bijrijder Consumentenelektronica
Logistiek
40 uur
Schiphol
Teamleider magazijn/expeditie
Logistiek
40 uur
Nieuwegein
Alle vacatures
Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie