Opleidingen in transport & logistiek 

Het is voor sommige al hun leven lang een droom om chauffeur te worden. Misschien geldt dat ook wel voor jou. Het lijkt je fantastisch om elke dag met de vrachtwagen de weg op te gaan. Je houdt van rijden en je bent ook nog eens stressbestendig. Dat laatste is tenslotte best belangrijk als je veel op de weg bent. Niet alle weggebruikers zijn even vriendelijk en geduldig. Datzelfde geldt natuurlijk voor klanten. Toch blijf jij als beroepschauffeur kalm en positief. Nu wil jij graag met de vrachtwagen goederen bij klanten brengen, maar je beschikt niet over het juiste rijbewijs? Deze kan je op onze kosten behalen. 

Samen met een onze partner, STAN Opleidingen bieden wij vanuit Utrecht een volledige (SOOB gecertificeerde-) beroepsopleiding vrachtwagenchauffeur voor zowel het rijbewijs C als CE, inclusief code 95. Daarnaast bieden wij ook cursussen aan in de logistiek en veiligheid zoals heftruck en VCA.  

Opleiding en begeleiding spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze vaste medewerkers en flex medewerkers. Middels onder andere een eigen chauffeursopleiding, professionele opleidingspartners, assessments en loopbaangesprekken proberen wij voortdurend onze flexibele en vaste teams uit te breiden met gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. 

Werken en leren 

Tijdens het behalen van je rijbewijs kun je indien gewenst direct aan de slag bij een van de opdrachtgevers van Teamflex Personeelsdiensten. Ben je geïnteresseerd in het leer- werktraject? Schrijf je dan direct in! Na jouw aanmelding zullen wij telefonisch kennis met elkaar maken. Wij zijn erg benieuwd naar jouw motivatie om vrachtwagenchauffeur te worden en zullen jou meer informatie geven over het traject.   

Chauffeursopleiding C/CE

Opleiding met baangarantie!

Code 95

Bekijk de mogelijkheden, ook in company!

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie