Wil jij aan de slag in transport & logistiek maar beschik je nog niet over de juiste papieren? Teamflex regelt dit voor jou. Op basis van je reeds gewerkte uren voor Teamflex of een opleidingsovereenkomst kun jij de benodigde cursussen volgen om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen. Denk hierbij aan VCA certificaat, VOG verklaring, Security Awareness, ACN pas, Cargo Card of heftruck certificaat. Ook voor chauffeurs zijn er genoeg mogelijkheden.

Na- en bijscholing chauffeurs

Ben jij al vrachtwagenchauffeur en wil je in aanmerking komen voor na- en bijscholing / cursussen dan is dit ook mogelijk bij Teamflex. Je kunt hierbij denken aan het behalen van rijbewijs E achter C of een ADR certificaat.

Heb je al een tijdje niet met een grote bakwagen (7,5 ton) gereden of met CE combinatie? Meld je dan aan voor een rijtest. Aan de hand van de evaluatie van onze instructeur wordt bepaald of je extra opfrislessen nodig hebt en hoeveel. Uiteraard worden hierbij ook de mogelijkheden voor een passende chauffeursbaan besproken!

Werken en leren in transport en logistiek

Teamflex heeft regelmatig leer-werk trajecten in de logistiek en grond, weg en waterbouw beschikbaar. Via een langdurige detachering in functies als loodsmedewerker, bijrijder, grondwerker, opperman, verhuizer, orderpicker, chauffeur b-rijbewijs ga jij tegelijkertijd aan de slag met een opleiding voor bijvoorbeeld een heftruck of reachtruck certificaat, erkend verhuizer, machinist of zelfs je groot rijbewijs. Maar ook een opleiding naast je huidige baan en een dienstverband na het behalen van je opleiding is bespreekbaar.  Uiteraard ben je flexibel qua werktijden en bereid om op wisselende tijden en regelmatig in het weekend te werken.

Cursussen Teamflex

Nieuwste vacatures

Medewerker Technische Dienst
Logistiek
40 uur
Lisse
Chauffeur B Zorghulpmiddelen Gorinchem
Transport
40 uur
Gorinchem
Chauffeur B Zorghulpmiddelen Kerkrade
Transport
40 uur
Kerkrade
Medewerker Technische Dienst
Logistiek
40 uur
Capelle aan den IJssel
Werkvoorbereider Logistiek
Logistiek
40 uur
Capelle aan den IJssel
Chauffeur B Zorghulpmiddelen
Transport
40 uur
Capelle aan den IJssel
Zaterdagkracht Medewerker Logistiek
Logistiek
Flexibel - in overleg
Lisse
Chauffeur B rijbewijs Horecagroothandel
Transport
Flexibel - in overleg
Gouda
Alle vacatures
Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie