Teamflex opleidingen faciliteert en organiseert diverse cursussen en opleidingen binnen de specialisaties. Voor bepaalde opleidingen en cursussen, zoals de chauffeursopleiding, doet Teamflex dit volledig onder eigen regie. Voor andere opleidingen en cursussen wordt (gedeeltelijk) samen gewerkt met professionele partners. Het streven is om zoveel mogelijk te kiezen voor opleiding locaties in jouw regio (veelal de vestiging van Teamflex) maar soms (afhankelijk van vraag-aanbod) kan ook worden gekozen voor een centraal gelegen locatie voor meerdere regio's.   

Chauffeursopleiding-Teamflex

Teamflex Chauffeursopleiding

De behoefte aan gekwalificeerde vrachtwagenchauffeurs in het algemeen en binnen diverse deelmarkten in het bijzonder stijgt. Teamflex wil gemotiveerde logistieke talenten de kans bieden zonder eigen kosten de voor velen te dure chauffeursopleiding te volgen. Al tijdens de opleiding doe jij door middel van meerdere stages praktijkervaring op bij onze opdrachtgevers. We hebben op dit moment opleidingsplekken open staan in regio Noord-Holland en Zuid-Holland. Naast de opleiding voor het C-rijbewijs bieden we ook al ervaren bakwagen chauffeurs de kans om E achter C te behalen.

Via onderstaande links kan je je aanmelden voor onze chauffeursopleidingen tot vrachtwagenchauffeur met baangarantie!

Opleidingsplan

Afhankelijk van de persoonlijke situatie en voorkeur en het werk aanbod van Teamflex wordt gezamenlijk een opleidingsplan, al dan niet in de vorm van een leer-werk traject opgesteld. Bij overeenstemming wordt een opleidingsovereenkomst en arbeidsovereenkomst met baangarantie en urengarantie afgesloten. Hoe snel de chauffeursopleiding kan worden afgerond is afhankelijk van het opleidingsplan. 

Kies jij ook de chauffeursopleiding die het beste bij jou past?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag weten wat jouw mogelijkheden zijn? Doe dan eerst het online assessment!

Nieuwste vacatures

Intercedent
Kantoorfuncties MBO / HBO
40 uur
Utrecht
Warehouse medewerker fulltime / parttime
Logistiek
Flexibel - in overleg
Eindhoven
Chauffeur CE stukgoed nat / int
Transport
40 uur, Flexibel - in overleg
Hoorn
Grondwerkers
Grond- Weg- en Waterbouw
40 uur
Amsterdam
Logistiek planner
Logistiek, Kantoorfuncties MBO / HBO
40 uur
Amsterdam
Avondchauffeur luchtvracht rijbewijs CE
Transport
40 uur
Schiphol
Vrachtwagenmonteur
Bouw / Techniek
40 uur
Castricum
Rangeerder rijbewijs CE
Transport
40 uur
Amsterdam
Alle vacatures
Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie