Je bent de 50 voorbij en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Helaas is het niet altijd even gemakkelijk om weer aan de slag te komen als 50-plusser. Ook in transport en logistiek worden vaak hoge eisen gesteld aan ofwel ervaring ofwel aan fysieke conditie vanwege de vaak zware laad- en los- werkzaamheden.

Kansen via Teamflex
Bij Teamflex geven we iedereen gelijke kansen op een mooie functie in transport en logistiek, ongeacht leeftijd en ervaring. Via Teamflex Opleidingen bieden wij ook cursussen, opleidingen en opfrislessen aan voor diegenen zonder ervaring. Zoek hieronder je situatie op en kijk hoe wij je verder kunnen helpen.

  • Ik heb een groot rijbewijs, ik heb ervaring en Code 95 compleet:  dan kom jij in aanmerking voor al onze vacatures. Bekijk hier ons complete aanbod aan vacatures in transport. Ook bieden wij vacatures waarin minder fysiek zware laad- en los werkzaamheden van toepassing zijn.  Denk hierbij onder andere aan DC bevoorrading / pendelritten, kipper en mixer chauffeur, zeecontainer vervoer en tankwagen.
  • Ik heb CE rijbewijs , maar geen recente ervaring: dan bieden wij rijtest met gratis opfrislessen op onze wipkar en/of trekker oplegger
  • Ik heb rijbewijs C, maar kom hiermee niet aan de slag: Wij bieden ervaren bakwagenchauffeurs de mogelijkheid om E achter C te halen via Teamflex Opleidingen. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Ik heb een groot rijbewijs, geen ervaring  en Code 95 compleet: dan bieden wij opfrislessen aan waarin onze rijinstructeur je rijvaardigheid beoordeeld. Aansluitend kijken we welke opties we voor je hebben. Meld je direct aan en omschrijf in je motivatie je situatie.
  • Ik heb een groot rijbewijs  zonder Code 95: Per september 2016 kan je zonder een geldige Code 95 niet aan de slag als beroepschauffeur. Via Teamflex Opleidingen bieden wij verschillende Code 95 modules aan om jou aan de verplichte 35 uur nascholing te helpen. Meld je direct aan en omschrijf in je motivatie je situatie.
  • Ik heb geen groot rijbewijs en wil me laten omscholen: Via Teamflex Opleidingen bieden wij een complete chauffeursopleiding aan met baangarantie. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Ik sta ook open voor andere functies binnen logistiek: Teamflex biedt ook regelmatig vacatures in logistiek bij top werkgevers die  uw kennis en ervaring juist als toegevoegde waarde zien. Denk hierbij aan functies als teamleider logistiek, transport planner, mentor chauffeur of  opleidingscoördinator.

 

Nieuwste vacatures

Magazijnmedewerker
Logistiek
40 uur
Amsterdam
CE Chauffeur bulktransport
Transport
40 uur
Nieuwkoop
Chauffeur C
Transport, Facilitair
36 - 40 uur, 32 - 36 uur
Rotterdam
Planner
Transport, Logistiek, Kantoorfuncties MBO / HBO
40 uur
Den Haag
Chauffeur C Levensmiddelen
Transport
24 - 32 uur, 36 - 40 uur, 32 - 36 uur
Nuth
CE Chauffeur lifttechniek
Transport
40 uur
Nieuwkoop
Logistiek Medewerker
Logistiek
36 - 40 uur, 32 - 36 uur, 40 uur
Utrecht
Assistent Locatie Manager
Logistiek
40 uur
Vianen
Alle vacatures
Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie