Loopbaan intermediair

Het project Loopbaan Intermediair ondersteunt de flexkracht in zijn of haar loopbaan. Het traject is een mix van individuele en collectieve sessies. Onderdeel van het project is dat wij met minimaal 10 flexkrachten een loopbaanpad inrichten. 

Daarnaast wordt aangesloten bij het project Alles-in-1 van DOORZAAM – gebouwd op STAF en STOOF. In dit project wordt een extra traject voor de flexkracht aangeboden om hen te begeleiden in het realiseren van hun mogelijkheden. Na introductie door Teamflex volgt er een Duurzame Inzetbaarheids Scan door een extern bureau. Met de uitslag van deze scan worden er twee coachingsgesprekken gevoerd waarbij er een traject voor de flexkracht wordt gestart.

Samen werken aan jouw ambities

Bij Teamflex stopt het niet bij een bemiddeling naar een baan, bij Teamflex kun je volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Teamflex wil hiermee een actieve rol spelen in de duurzame inzetbaarheid van zowel jonge als oudere werknemers. Hierbij maken wij o.a. gebruik van competentie interviews, diverse assessments en loopbaanscans. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan met volop doorgroeimogelijkheden in plaats van een tijdelijke baan.
Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en/of bij de juiste klik in dienst treden bij één van onze opdrachtgevers.

Nieuwste vacatures

Intercedent
Kantoorfuncties MBO / HBO
36 - 40 uur
Barendrecht
Customer Service Medewerker
Logistiek
24 - 32 uur, 36 - 40 uur, 32 - 36 uur, 40 uur
Schiphol
Logistiek / Technisch medewerker hijsmaterialen
Logistiek
40 uur
Zaandam
Intercedent
Kantoorfuncties MBO / HBO
40 uur
Eindhoven
Customer Service Medewerker
Kantoorfuncties MBO / HBO
36 - 40 uur, 40 uur
Schiphol
Chauffeur support medewerker
Logistiek, Kantoorfuncties MBO / HBO
Flexibel - in overleg
Vianen
Terreinmedewerker
Grond- Weg- en Waterbouw
40 uur
Amsterdam
Warehouse medewerker avond
Logistiek
40 uur
Eindhoven
Alle vacatures
Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie