Loopbaan intermediair

Het project Loopbaan Intermediair ondersteunt de flexkracht in zijn of haar loopbaan. Het traject is een mix van individuele en collectieve sessies. Onderdeel van het project is dat wij met minimaal 10 flexkrachten een loopbaanpad inrichten. 

Daarnaast wordt aangesloten bij het project Alles-in-1 van DOORZAAM – gebouwd op STAF en STOOF. In dit project wordt een extra traject voor de flexkracht aangeboden om hen te begeleiden in het realiseren van hun mogelijkheden. Na introductie door Teamflex volgt er een Duurzame Inzetbaarheids Scan door een extern bureau. Met de uitslag van deze scan worden er twee coachingsgesprekken gevoerd waarbij er een traject voor de flexkracht wordt gestart.

Samen werken aan jouw ambities

Bij Teamflex stopt het niet bij een bemiddeling naar een baan, bij Teamflex kun je volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Teamflex wil hiermee een actieve rol spelen in de duurzame inzetbaarheid van zowel jonge als oudere werknemers. Hierbij maken wij o.a. gebruik van competentie interviews, diverse assessments en loopbaanscans. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan met volop doorgroeimogelijkheden in plaats van een tijdelijke baan.
Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en/of bij de juiste klik in dienst treden bij één van onze opdrachtgevers.

Nieuwste vacatures

Chauffeur bestelauto
Transport, Logistiek, Detailhandel
< 20 uur, Flexibel - in overleg
Heemstede
Belader / bijrijder
Transport
24 - 32 uur, 36 - 40 uur, 32 - 36 uur, Flexibel - in overleg
Venlo
Adviseur bouwmarkt
Bouw / Techniek, Detailhandel
36 - 40 uur, 32 - 36 uur, Flexibel - in overleg
Alblasserdam
Verkoopmedewerker Bouw
Bouw / Techniek, Detailhandel
36 - 40 uur, 32 - 36 uur, Flexibel - in overleg
Alblasserdam
Nacht koppelchauffeur CE
Transport
40 uur
Eersel
Belader Tilburg
Logistiek
20 - 24 uur, < 20 uur
Tilburg
Oproepchauffeur C
Transport, Logistiek
Flexibel - in overleg
Den haag
CE chauffeur Zaterdag
Transport
< 20 uur
Tilburg
Alle vacatures
Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie