Deze maand opent de van origine Zaanse onderneming STAN Partners drie nieuwe vestigingen. Teamflex Personeelsdiensten, een van de werkmaatschappijen van STAN, opent zowel een vestiging in Breda als in Zoetermeer. PDZ Uitzendbureau, evenals onderdeel van STAN Partners, opent haar eerste vestiging in de provincie Zuid-Holland. Waar veel organisaties in deze tijd afzien van uitbreidingsplannen, zet STAN Partners juist nu een tandje bij. 

Teamflex Personeelsdiensten 
Zowel in Breda als in Zoetermeer opent Teamflex Personeelsdiensten een nieuwe locatie. Beide vestigingen liggen in gebieden waar Teamflex al langer actief is. In Eindhoven, Barendrecht, Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn de overige kantoren van Teamflex gevestigd. De nieuwe vestigingen gaan zich voornamelijk richten op functies in de logistiek en transport.  

PDZ Uitzendbureau 
In het Crown Business Centre in Zoetermeer opent PDZ haar nieuwe vestiging. Wat ruim 40 jaar geleden begon in Zaandam, is uitgegroeid tot 14 vestigingen in Overijssel, Noord-Holland en Utrecht. Nu ook Zuid-Holland aansluit in dit rijtje betreedt PDZ een geheel nieuwe regio. 

Jeroen Hoogendijk, commercieel manager, gaat zich richten op de uitbreiding van PDZ binnen Zuid-Holland. PDZ Uitzendbureau heeft al veel ervaring in het bemiddelen van uitzendkrachten voor de branches productie, technisch, administratief en logistiek . Jeroen: “Juist deze branches zijn sterk vertegenwoordigd in Zoetermeer en omgeving en daarmee is de opening van PDZ Zoetermeer een logisch vervolg.” PDZ is ambitieus en het lokaal verbinden staat hierin centraal. “De komende jaren willen we meer vestigingen openen om het gebied regionaal te verbinden. Het gaat niet om puur matching, maar om het succesvol laten samenwerken van werkgevers en werknemers. Nu en in de toekomst.” Aldus Jeroen. 

Waarom nu? 
Waar veel organisaties hun uitbreidingsplannen pauzeren, pakt Timo de Regt (algemeen directeur van STAN Partners) het anders aan. “Voor de coronaperikelen stond de uitbreiding al op de planning. We hebben aan het begin van de crisis bewust besloten het plan door te zetten.” De tijd om grote uitbreidingsstappen te zetten lijkt niet zonder risico. Toch is dit volgens De Regt een logische stap: “Juist in een tijd als deze is er behoefte aan flexibele oplossingen in arbeidsbemiddeling, zoals transitie van werk naar werk. Met een breed palet aan diensten levert STAN een actieve bijdrage aan duurzame ontwikkeling van ondernemers in de regio.” 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie