PDZ en Teamflex bundelen de krachten om in Noord Holland een antwoord te bieden op de vraag naar enerzijds flexibiliteit en anderzijds het stijgende aantal vaste vacatures in de Grond Weg en Waterbouw. Functies als grondwerker, shovel machinist, kraanmachinist zijn inmiddels steeds lastiger in te vullen voor bedrijven. 

PDZ en Teamflex gaan samen met de bedrijven met name lokaal op zoek naar gemotiveerde kandidaten met open dagen, informatiebijeenkomsten op vestigingen en op scholen. De geselecteerde kandidaten kunnen direct worden ingezet bij bedrijven in de regio en na een proefperiode volgt een leer werk traject op maat. Dit kan zijn in de vorm van een bbl opleiding maar ook losse cursussen en in company trainingen kunnen onderdeel zijn van het traject. 

Hoewel er veelal projectmatig wordt gewerkt in deze sector is door het grote netwerk van aangesloten bedrijven een goede basis om continuïteit te bieden aan de GWW talenten die gedurende het traject steeds breder inzetbaar zijn op divers materieel. Dit mes snijdt aan 2 kanten de medewerker heeft de zekerheid van urengarantie en een opleidingsbudget, de bedrijven kunnen een beroep doen op een stabiele pool met gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten.  Uiteraard is het ook mogelijk om bij een goede klik uiteindelijk in dienst te treden bij een bedrijf zelf. 

Zie jij jezelf al zitten op zon grote kraan of shovel? Benieuwd naar mogelijkheden in jouw buurt? Check dan de vacatures onder vakgebied GWW of neem contact op met een PDZ of Teamflex vestiging bij jou in de buurt!  Niet woonachtig in Noord Holland? ook in de overige randstad provincies en zuid Nederland zijn er mogelijkheden.

 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie