Naar school tot 21 jaar? Neem direct de kortste route en start direct in jouw BBL leer werk baan!

Jongeren die nog geen diploma hebben op havo, vwo of mbo niveau, moeten van het nieuwe kabinet tot hun 21ste op school blijven. Deze zogeheten kwalificatieplicht geldt nu voor leerlingen tot 18 jaar. Wacht hier niet op maar kom direct in actie!

BBL chauffeur wegvervoer

Ben jij 18 jaar of ouder en in het bezit van B-rijbewijs? Dan kun je jouw start kwalificatie MBO-2 op de arbeidsmarkt binnen 1,5 jaar rond hebben! Je combineert leren en werken en verdient direct een (bijna) fulltime salaris.

Na de Teamflex BBL opleiding chauffeur wegvervoer (1,5 jaar) ben jij verzekerd van een baan maar ook van een bloeiende toekomst in de dynamische transport branche die schreeuwt om vrachtwagenchauffeurs. Naast het groot rijbewijs en vakbekwaamheid / code 95 ben je ook nog eens in bezit van de verplichte nascholingsuren zodat je de eerste 10 jaar niet meer in de schoolbanken hoeft! Je combineert in 1,5 jaar tijd ongeveer 45 theorie en praktijk leer dagen met een (fulltime) leer werkbaan als bijvoorbeeld chauffeur bezorger, bijrijder, belader of warehouse medewerker. In januari start weer een nieuwe klas met de opleiding. 

Open dag

Kom op 25 of 26 oktober naar een van onze open dagen. Tijdens deze open dag kom je alles te weten over de MBO opleiding chauffeur wegvervoer BBL en de bijbehorende stageplaatsen / leerbedrijven. Wij staan dan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Op woensdag 25 oktober vindt de open dag plaats in Amsterdam en Utrecht. Op donderdag 26 oktober staan we voor je klaar in Barendrecht en Eindhoven. In het aanmeldformulier kan je aangeven op welke vestiging we je kunnen verwachten. Daarnaast kan je aangeven of je om 10.00, 14.00 of 19.00 uur komt. Meld je aan voor onze informatie dag door het aanmeldformulier in te vullen!

 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie