Nedcargo is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voeding, drank en retail. Ze bieden logistieke oplossingen op basis van de meest recente supply-chain kennis, afgestemd op de specifieke behoeften van de klant. 

Aan de slag voor Nedcargo

Vrachtwagenchauffeurs regio Waddinxveen en Haaften

Als chauffeur met C of CE rijbewijs bij Nedcargo ben je verantwoordelijk voor het afleveren van orders bij met name distributiecentra, retailers en groothandels binnen de Benelux. Heb je specifieke wensen qua werkzaamheden, dagen en/of tijdstippen? In overleg met de planning is er bij Nedcargo veel mogelijk. 

Reachtruckchauffeurs

In de regio Waddinxveen, Zoetermeer, Haaften, Nieuwegein en Soesterberg zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor het transporteren en plaatsen/opslaan van pallets op aangegeven locatie binnen het warehouse met behulp van reachtruck en aan de hand van een scansysteem. Daarnaast controleer en scan je de goederen, meld en signaleer je afwijkingen. Ook behoort het verzorgen van het gebruiksonderhoud aan de reachtruck tot de werkzaamheden.

Orderpickers

Ben jij een echte aanpakker en flexibel inzetbaar? Dan is de functie orderpicker misschien wel wat voor jou. In deze functie ga je aan de slag met het verzamelen van (deel) orders op pallet- en colliniveau met behulp van een orderpicktruck aan de hand van een (elektronische) orderpicklijst. Daarnaast controleer je producten op juiste codering en fysieke staat, verricht je standaardcontroles voor het in gebruik nemen van transportmiddelen en maak je de pallets transport gereed(insealen, sticker plaatsen e.d.). We zijn op zoek naar orderpickers in de regio Waddinxveen, Haaften, Nieuwegein, Soesterberg en Zoetermeer.

Is een van de bovenstaande functies wat voor jou? Meld je dan nu aan!

Ik wil werken voor Nedcargo!

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie