Hollander is een logistiek dienstverlener in de regio Barendrecht. 

Aan de slag voor Hollander

Vind je het een uitdaging om te werken bij een dynamische en moderne logistieke dienstverlener met mogelijkheden om te werken in verschillende uitdagende functies? Dan is werken voor Hollander wat voor jou!

Chauffeurs

Als vrachtwagenchauffeur bij Hollander Barendrecht verzorg je hoofdzakelijk de winkeldistributie. Je zorgt voor het laden, vervoeren en lossen van de lading en retourstroom. Middels de telefoon en de boordcomputer heb je nauw contact met de planning. Je doet werkervaring op in een dynamische logistieke organisatie. Je hebt uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een prettige en collegiale werkomgeving. Is dit iets voor jou? Reageer dan snel!

Logistiek medewerker goederenontvangst

Als logistiek medewerker instrueer je chauffeurs die goederen aanbieden voor uitlevering naar supermarkten. Je zorgt voor een optimale bezetting en aansturing van de beschikbare oppervlakte op het ontvangstperron. Je voert de ontvangstcontrole nauwkeurig uit en registreert de goederen, hierbij voer je ook de nodige administratieve taken uit. Heb jij ervaring in de logistiek in een vergelijkbare functie? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! 

Ik wil werken voor Hollander!

 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie