Gate Gourmet Amsterdam is gespecialiseerd in de bevoorrading van vliegtuigen in de ruimste zin van het woord. Vanuit Amsterdam levert zij maaltijden voor over de hele wereld: van Indonesië tot New York tot de Emiraten. Wat een maatschappij ook nodig heeft, Gate Gourmet zorgt ervoor! Van cockpit tot staart op de grond en op de vlucht.

In iedere keuken ligt de focus op culinaire en operationele perfectie. Consistent de hoogste kwaliteit leveren het inrichten van de services op de wensen van de klant zijn topprio. 

Wereldwijd is Gate Gourmet leidend leverancier van de volledige catering van hedendaagse airlines. 

Aan de slag voor Gate Gourmet

Bij Gate Gourmet kun je aan de slag als magazijnmedewerker of chauffeur. 

Als magazijnmedewerker ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren, opslaan en volgens planning uitgeven van (verse) goederen aan verschillende interne afdelingen. Ook zorg je ervoor dat alle goederen op de juiste plaats binnen en/of buiten in het magazijn of koel- en vriescellen gezet worden.

Als chauffeur / belader ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van trolleys en containers en transporteren met cateringbevoorradingen en het besturen en bedienen van de schaarwagen op het platform. Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij het naleven van instructies en voorschriften vanwege veiligheid hoog in het vaandel staan. 

Ik wil werken bij Gate Gourmet!

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie