Waarom Teamflex, mooie vooruitzichten!

Zie jij ook door alle banen het bos niet meer? Lees jij voortdurend vacature teksten die vooral aangeven wat een bedrijf zoekt? Maar hoe zit het met jouw ambities en carriere mogelijkheden?  "What's in it for you" ?  De banenmarkt raakt steeds meer oververhit en in diverse branches ontstaat een ernstig tekort aan gekwalificeerd personeel. Genoeg vaste banen dus en waarom dan juist nu via een intermediair aan de slag? Omdat wij jou centraal stellen in jouw zoektocht naar werk of de juiste loopbaan. Binnen ons grote netwerk vinden wij altijd een vaste of flexibele baan die past. Een aantal voordelen op een rijtje:

check jij bepaalt jouw werktijden en werkdagen

check een persoonlijke werkcoach 

check opleidingsplan met opleidingsbudget

check flexibel vakanties opnemen

check ervaring en inspiratie opdoen bij meerdere werkgevers (indien gewenst) 

check vast contract met urengarantie

video chauffeur Arno

video logistiek medewerker Jeffrey

Zekerheid en Flexibiliteit 

Je combineert graag zekerheid met flexibiliteit? Op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Teamflex helpt jou aan een passende baan, fulltime of parttime, tijdelijk of vast.

Wil je graag ervaring opdoen bij verschillende bedrijven en op meerdere disciplines? Of ben je juist op zoek naar een vaste baan? Teamflex biedt altijd een passende baan met de nodige doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld door aanvullende opleidingen en/of cursussen. Ook kun je op basis van een contract voor bepaalde of zelfs onbepaalde tijd met urengarantie deel uitmaken van onze flexpool of worden gedetacheerd bij één opdrachtgever die jij kiest voor langere tijd. Zo heb je de zekerheid van een contract en toch de flexibiliteit in werkzaamheden.

Samen met jou werken wij aan jouw ambities en een loopbaan op maat, dus meld je aan en “join the team”

Naar vacatures

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie