Je hebt met succes gesolliciteerd op een functie, en dan?
Wij streven er naar om binnen 2-3 werkdagen telefonisch contact met jou op te nemen.
In dit gesprek willen wij graag met jou de sollicitatieprocedure afstemmen.

Deze procedure kan per vacature verschillen:

Online inschrijving
Na het eerste telefonische contact ontvang je van ons een digitaal inschrijfformulier of nodigen wij je direct uit voor een video interview of gesprek op de vestiging.
Online video gesprek / Sollicitatie gesprek op vestiging
Als wij het digitale inschrijfformulier ondertekend van jou ontvangen hebben gaan we verder met je in gesprek. Afhankelijk van de situatie gaan we een video gesprek met je aan of nodigen we jou uit voor een gesprek op een van onze Teamflex vestigingen. In dit gesprek bespreken we graag jouw wensen en de mogelijkheden die daarbij passen. Als wij een goed beeld hebben van jouw wensen gaan we je voorstellen bij een werkplek die bij jou past.
Directe introductie op werkplek
Na een leuk gesprek bij de opdrachtgever kan je al snel aan het werk! Bij sommige vacatures kun je na de online inschrijving al direct op de werkplek worden geïntroduceerd en volgt een persoonlijke kennismaking met Teamflex op (inhouse-) locatie van de klant.
In dienst
Even je contract ondertekenen en je kan aan de slag! Je ontvangt inloggegevens van jouw persoonlijke account op de werknemer portal en een Vg instructie. Welkom bij Teamflex!


Het lukt niet altijd om iedereen binnen 3 dagen telefonisch te woord te staan. Mocht je na 3 dagen nog niets hebben gehoord dan pas je waarschijnlijk niet (voldoende) in het profiel van de betreffende vacature. Uiteraard gaan wij dan verder met onze zoektocht naar een passende vacature voor jou.

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie