BCC is specialist in consumenten elektronica. Met hun eigen productspecialisten staan ze iedere dag weer klaar voor klanten, zowel in de winkels als online. Ze bezorgen aangekochte producten bij de klanten thuis en zorgen er ook voor dat apparaten bij de klant thuis geïnstalleerd worden. 

Aan de slag als bezorger of bijrijder voor BCC

Bezorger voor de BCC

Als bezorger met B rijbewijs zorg je voor tevreden klanten door witgoed producten perfect te bezorgen en te installeren. Het vereist een ijzersterke conditie, techniek en een enorme tilkracht. Daarom is het belangrijk dat je fysiek in goede conditie bent. Daarnaast installeer je de producten en geef je waar mogelijk ook nog een korte instructie aan de klant. Als bezorger kom je veel in contact met klanten en ben je dus het visitekaartje van het bedrijf, het is dus belangrijk dat je klantvriendelijk en representatief bent. 

Bijrijder voor de BCC

Ben je niet in het bezit van een rijbewijs? Dan kan je aan de slag als bijrijder. Als bijrijder ondersteun jij de chauffeur. Je brengt de materialen zoals wasmachines, koelkasten en drogers naar de juiste huishoudens. De ene keer geef je het product aan de deur af, de andere keer til je een wasmachine naar zolder en sluit je deze netjes aan. Het aansluiten en monteren leer je allemaal tijdens het inwerktraject!

 

Houd jij van een fysieke uitdaging en vind je het prettig om veel klantcontacten te hebben tijdens je route? Dan is werken bij BCC wellicht wat voor jou! We zijn op zoek naar bezorgers en bijrijders in de regio Eindhoven, Roosendaal en Schiphol.

Ik wil werken voor BCC!

Join us!

Wij bieden jou

  • Als je bij de BCC aan de slag gaat maak je eerst een tiltest. Dit om jou zo goed mogelijk voor te bereiden dat jij alle materialen op de juiste manier tilt
  • Als je, na het behalen van de tiltest, aan de slag gaat ontvang je een bonus van 25 euro bovenop je salaris
  • Na een maand fulltime werken ontvang je nog eens een bonus van 250 euro
  • Het salaris is 11 euro per uur. 
Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie