BCC is specialist in consumenten elektronica. Met hun eigen productspecialisten staan ze iedere dag weer klaar voor klanten, zowel in de winkels als online. Ze bezorgen aangekochte producten bij de klanten thuis en zorgen er ook voor dat apparaten bij de klant thuis geïnstalleerd worden. 

Aan de slag voor BCC

Bezorger met B rijbewijs of Bijrijder

Als bezorger met B rijbewijs zorg je voor tevreden klanten door witgoed producten perfect te bezorgen en te installeren. Het vereist een ijzersterke conditie, techniek en een enorme tilkracht. Daarom is het belangrijk dat je fysiek in goede conditie bent. Daarnaast installeer je de producten en geef je waar mogelijk ook nog een korte instructie aan de klant. Als bezorger kom je veel in contact met klanten en ben je dus het visitekaartje van het bedrijf, het is dus belangrijk dat je klantvriendelijk en representatief bent. Ben je niet in het bezit van een rijbewijs? Dan kan je aan de slag als bijrijder. 

Ben jij niet vies van een fysieke uitdaging en vind je het prettig om veel klantcontacten te hebben tijdens je route? Dan is werken bij BCC wellicht wat voor jou!

We zijn op zoek naar bezorgers en bijrijders in de regio Eindhoven, Roosendaal en Schiphol.

Ik wil werken voor BCC!

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie