Plezier in werken staat voorop bij Arno, en dat hij ook nog eens goed betaald krijgt maakt zijn leven natuurlijk een stuk aangenamer. Dat heeft hij goed voor elkaar. Een vaste route of elke dag een andere omgeving? Veel klantcontact of juist weinig stops? Een baan voor langere tijd of regelmatig wat nieuws? Arno houdt van een baan met afwisseling. Werk dat bij hem past. Teamflex regelt dat voor hem. Weten hoe?

Bekijk de onderstaande video met een aantal interessante tips van Arno!

Solliciteren als vrachtwagenchauffeur

5 tips: zo haal je nog meer plezier uit je werk

  1. Start met een goed salaris. Kies voor een baan in een sector die goed betaalt. Bijvoorbeeld in het transport of de logistiek.
  2. Gun jezelf een jobcoach. Welk werk en welke opleiding past het beste bij jou? Een jobcoach helpt je een goede keuze te maken.
  3. Bepaal zelf welke dagen en tijden je werkt. Is thuis voor jou ook belangrijk? Kies een baan waarbij je zelf je werkuren en -dagen aangeeft.
  4. Zorg voor genoeg afwisseling. Een vaste werkplek of elke dag een andere omgeving? Een baan voor langere tijd of regelmatig wat nieuws? Ga voor de afwisseling die jij wilt.
  5. Blijf bij of groei door. Wil je het verder schoppen? Kies een werkgever die je helpt met een persoonlijk opleidings- en loopbaanplan.

Met deze tips aan de slag? Samen met Teamflex regel je het in één keer goed.

Over onze chauffeursopleiding

Solliciteren als vrachtwagenchauffeur

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie