Teamflex Dakar Challenge

Nieuwste vacatures

Fulltime magazijnmedewerker (M/V) omgeving Zaltbommel
Zaltbommel
Chauffeur / Bezorger regio Tiel
Tiel
Magazijnmedewerk(st)er
Eindhoven
Verkoopmedewerk(st)er binnendienst
Moerdijk
Bijrijder i.c.m. opleiding chauffeur
Eindhoven
Chauffeur CE
Tiel
Vakantiekrachten in Logistiek - NB/LB
Eindhoven
Magazijnmedewerker regio Haarlem/Adam
Haarlem
Nieuwe vacatures per mail

Teamflex: Partner van Leeuw Rallysport 

Voor het seizoen 2017-2018 is Teamflex de trotse partner van het Leeuw Rallysport team uit Eindhoven.  Het team bestaat uit gemotiveerde mensen die zich bezighouden met de vrachtwagenrallysport. Het team heeft sinds 2006 ervaring met deze vorm van rallysport. Hoogtepunten mogen worden genoemd de overwinningen in 2007 en 2011 van de Hungarian Baja. Na een jaar afwezigheid doet Leeuw Rallysport in 2018 weer mee met de Dakar Rally. Uiteraard houden wij u via onze website en Facebook op de hoogte van de complete voorbereiding.  

 

Chauffeurs Challenge Dakar 2018: Ga jij mee als service chauffeur?

Ben jij ook vrachtwagenrally en Dakar fan? Altijd al de Dakar rally van dicht bij mee willen maken? Dan biedt Teamflex jou een unieke kans: als exclusieve werving partner van Leeuw Rally gaan wij dit jaar namelijk op zoek naar een chauffeur voor de service truck tijdens de 40e editie van de Dakar Rally 2018 van 6 t/m 20 januari.  Onderdeel van de werving en selectie zijn een aantal challenge dagen. Onder andere op het trainingscircuit van Leeuw vinden diverse rijvaardigheid, behendigheid en technische proeven plaats. Uiteraard wordt er ook gereden over zandbulten en zijn er diverse test onderdelen op onverhard terrein. Tevens worden op deze dagen kennismakingsgesprekken met de overige teamleden georganiseerd die onderdeel zijn van het selectieproces.

Hoe kom ik in aanmerking? 

Heb jij minimaal 2 jaar recente rijervaring op een vrachtwagen (> 7,5 ton) en heb je ook enig (aantoonbaar) technisch inzicht? Dan kun je al in aanmerking komen voor deelname aan de challenge. Meld je direct aan via het aanmeldformulier en ontvang direct een mail met alle informatie en voorwaarden over de challenge en het Dakar evenement zelf. 

 

 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie