Afgelopen weekend vond de tweede selectieronde van de Dakar Challenge plaats. We kijken wederom terug op een geslaagde dag. Na drie zware proeven zijn de drie finalisten zijn geselecteerd. Finalisten Marco, Rob en Robbert gaan de komende weken bewijzen dat ze volwaardige teamleden zijn. Wie volgens het team van Leeuw Rallysport de beste aanvulling is op het team gaat mee naar Dakar 2018.

Naar school tot 21 jaar? Neem direct de kortste route en start direct in jouw BBL leer werk baan!

Jongeren die nog geen diploma hebben op havo, vwo of mbo niveau, moeten van het nieuwe kabinet tot hun 21ste op school blijven. Deze zogeheten kwalificatieplicht geldt nu voor leerlingen tot 18 jaar. Wacht hier niet op maar kom direct in actie!

Voor de 40e editie van de Dakar Rally 2018 zijn Teamflex en Leeuw Rally op zoek naar een chauffeur voor op de service truck. De zoektocht is in volle gang. De eerste selectie dag, op 9 september, was een groot succes. Nu kijken we uit naar de tweede selectie dag op 14 oktober. Hier zullen de 10 overgebleven kandidaten strijden voor een finaleplaats.

Op 29 en 30 juli is het weer zo ver:  het grootste transportfeest van Europa vindt weer plaats op het circuit in Assen.

Teamflex is aanwezig met een stand incl. de Leeuw Rallyteam service truck van Dakar.

Kom jij een kijkje nemen in de truck waarop jij nog steeds als chauffeur kan deelnemen aan de Dakar Rally 2018?

Teamflex en Leeuw Rallysport hebben vandaag een partnerovereenkomst gesloten voor één jaar. Teamflex is daarmee de belangrijkste partner van het Leeuw Rallysport team voor de Dakar rally 2018.

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie