Teamflex Dakar Challenge

Nieuwste vacatures

Fulltime magazijnmedewerker (M/V) omgeving Zaltbommel
Zaltbommel
Chauffeur / Bezorger regio Tiel
Tiel
Magazijnmedewerk(st)er
Eindhoven
Verkoopmedewerk(st)er binnendienst
Moerdijk
Bijrijder i.c.m. opleiding chauffeur
Eindhoven
Chauffeur CE
Tiel
Vakantiekrachten in Logistiek - NB/LB
Eindhoven
Magazijnmedewerker regio Haarlem/Adam
Haarlem
Nieuwe vacatures per mail

Teamflex en Leeuw Rallysport hebben vandaag een partnerovereenkomst gesloten voor één jaar. Teamflex is daarmee de belangrijkste partner van het Leeuw Rallysport team voor de Dakar rally 2018.

“Als personele dienstverlener met een specialisme in transport en logistiek is de keuze als sponsor van een Dakar Rally vrachtwagen niet zo uitzonderlijk. Wat dit partnership wel zeer speciaal en aantrekkelijk maakt is dat wij als Teamflex een vrachtwagenchauffeur gaan werven en selecteren voor de service truck tijdens de Dakar Rally. Onderdeel van de selectie zijn verschillende challenge onderdelen op diverse locaties. De winnende  chauffeur wordt bekend gemaakt op de Preproloog in Valkenswaard. Deze winnaar gaat dus als volwaardig teamgenoot van het Leeuw Rallysport Team dit geweldige evenement van heel dichtbij meemaken”! aldus Pieter Bakels, commercieel directeur van Teamflex.

Bijna 140.000 vrachtwagenchauffeurs en logistiek medewerkers krijgen de komende drie jaar in totaal minstens 10 procent meer loon.  
Dat meldt vakbond FNV woensdag als uitkomst van de onderhandelingen over de cao Beroepsgoederenvervoer.

Zie jij ook door de vacatures het bos niet meer? Binnenkort wordt er weer een nieuwe drive-in dag georganiseerd. Houd deze pagina in de gaten voor de datum, tijd en locatie.

In de tussentijd kan je altijd reageren op een van de huidige vacatures of bellen naar 088 00 11 020

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie